Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ne várnék el egy pasitól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne várnék el egy pasitól annyit, amennyit csak tudok, legyen szó alkatról, fizetésről, vagy jellemről?

Figyelt kérdés

Sok férfi problémázik, hogy a nőknek túl magasak az elvárásaik és hogy emiatt ők nem felelnek meg senkinek. Mit gondoltok pasik, mi lenne a megoldás? Összejönni akár undorral is olyannal, aki nem jön be nekünk? Mért olyan nagy baj, ha kimagasló fizetést várunk el? Így is találunk megfelelő párt, akkor mért adnán lejjebb az igényeket?

Ez olyan, mint ha valaki meg akarná venni az autótokat 1 millió Ft-ért, ti meg azt mondanátok: "Kösz, de elég, ha csak 700 ezret fizetsz!"

A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!

Üdv: Egy magabiztos nő.

2022. aug. 27. 19:03
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

"Vagy azt állítod, hogy csak az értéktelen embereket hagyják el úgy, hogy az elhagyó nem akar új kapcsolatot?"

Sajnos többszöri kiemelés után sem értetted meg, amit írtam. Pedig már tényleg úgy fogalmaztam, hogy egy óvodás is megértse. Ismétlem:

"(saját mércéje szerint) jobbat találjon nálad."

Tehát ha az én mércém szerint a párom párkapcsolatilag értéktelen, természetesen új párt keresek... De kissé unalmas, hogy ezt ilyen szinten kell leírni, ráadásul háromszor, mert fennakadsz az értéktelen szón és nem tudod kontextusban értelmezni... Akkor sem, ha szájbarágósan elmagyarázzák neked. :(

2022. aug. 29. 14:22
 32/50 A kérdező kommentje:

Hmm, tudod mit? Kipróbálok valamit, hátha abban az esetben, ha nem akadsz fenn az érték szón, megérted a lényegét. Az embereknek különböző igényeik vannak, mindenkinél különböző szempontok alakulnak ki a párkeresést illetően. Van, akinek a külső a fontos, van, akinek az anyagi helyzet, van, akinek a belső értékek, stb. Ezek alapján létrejön egy elméleti lista arról, hogy kivel mennyire jó az adott személynek párkapcsolatban lenni. Eddig érthető? Tehát lehet olyan férfi, akivel én nem szívesen lennék párkapcsolatban, másnak viszont ő lenne az álompasi. Így számomra (tehát az én mércém szerint) ő párkapcsolatilag kevésbé jó, mint egy másik pasi. Hogy ettől ő értéktelen lenne? Nyilván nem. De párkapcsolati szemmel az én megítélésemben igen. Remélem, így érthető.

Ezen kívül vannak bizonyos tulajdonságok, amik egy embert majdnem mindenki, de legalábbis a nagy többség számára kevésbé tesznek vonzó partnerré (ilyen lehet, ha pl. a pasi hímsoviniszta, alkoholista, ostoba, stb.)

2022. aug. 29. 14:32
 33/50 anonim ***** válasza:

Könnyeden, de nem túl korrekten ugrálsz a vitakeretek között, de végül a célegyenesbe jutottunk, erre voltam kívancsi.

Most, hogy ilyen jól megfogalmaztad, anélkül, hogy a te igényeid ki lennének projektálva a többi nőre, és elmaradt a királyi többes, a válasz is egyszerű:

találd meg az igényeidnek megfelelő fickót, aki ezeken az elvárásokon egy pillanatig sem problémázik. A populációhoz képest jelentéktelen számú érintett, akivel pedig neked dolgod lehet, az majd eldönti (eldöntötte), hogy cserébe elég jó vagy-e neki hosszútávon.

Ilyen üzlet ez.

2022. aug. 29. 15:29
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek már a trollt! Legalább nektek legyen eszetek. A hulyegyerek csak provokálja a népet.
2022. aug. 29. 17:12
 35/50 A kérdező kommentje:
34 - Te provokálsz az ilyen értelmetlen hozzászólásaiddal, ha már normálisan nem tudsz hozzászólni.
2022. aug. 29. 17:18
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj már kicsi fiú! Miért jó kamu kérdéseket kiírni felvett személyiséggel? Unatkozol? Provokálsz?
2022. aug. 29. 17:20
 37/50 A kérdező kommentje:
Jelentettem a hozzászólásod és kérlek, a továbbiakban normális hangnemben írj!
2022. aug. 29. 17:58
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Húúú, ez elég ijesztő! Kérlek ezt a felvett modorosságot amivel egy jópofi nőnek akarsz tűnni, hanyagold. A továbbiakban ne szopasd a népet, használd a saját nemed, használd a saját karaktered. A színjátszósdira ott van a tini kategória, bár ott sincs sok értelme ennek.
2022. aug. 30. 06:49
 39/50 A kérdező kommentje:
Látom, nem tudsz szabadulni a tévképzeteidtől...
2022. aug. 30. 08:38
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
A magyánybiztos nő jól el van itt, hiszen máshol-másnak nem kell láthatóan:DDD
2022. aug. 30. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!