Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ne várnék el egy pasitól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne várnék el egy pasitól annyit, amennyit csak tudok, legyen szó alkatról, fizetésről, vagy jellemről?

Figyelt kérdés

Sok férfi problémázik, hogy a nőknek túl magasak az elvárásaik és hogy emiatt ők nem felelnek meg senkinek. Mit gondoltok pasik, mi lenne a megoldás? Összejönni akár undorral is olyannal, aki nem jön be nekünk? Mért olyan nagy baj, ha kimagasló fizetést várunk el? Így is találunk megfelelő párt, akkor mért adnán lejjebb az igényeket?

Ez olyan, mint ha valaki meg akarná venni az autótokat 1 millió Ft-ért, ti meg azt mondanátok: "Kösz, de elég, ha csak 700 ezret fizetsz!"

A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!

Üdv: Egy magabiztos nő.

2022. aug. 27. 19:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha hozod azt, amit elvár az általad belőtt presztízsű férfiember, és eredményesen meg is tudod győzni, hogy téged válasszon, akkor nincs itt semmi gond.

Remélem, hogy valami egészen kivételes vonzó külsőd van, mert az eszed az itt feltett kérdések alapján nem a fő erősséged, az empátiád mélyen az átlag alatt van, viszont a kérdéseid mantraszerű rendszeressége és a hozzá társuló korlátoltság valamiféle kényszeres viselkedést mutat. Tehát legfeljebb a külsőd lehet az, amivel az igênyeid ellensúlyozhatod.

Viszont tegnap már említettem, van itt egy Shrek-nek becézett srác, kísértetiesen hasonló a felfogóképességetek és a látásmód is alaposan egybecseng.

Ha nem te vagy az, akkor csapj le rá, amíg szabad, éppen hozzád való lenne.

2022. aug. 27. 23:01
 22/50 Sunshinedoll ***** válasza:
31%

Azok problémáznak, akik semmit nem tudnak felmutatni.

Szíved jogod, mit és mennyit vársz el, ehhez senkinek semmi köze.

2022. aug. 28. 13:43
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek már a trollt! Legalább nektek legyen eszetek. A hulyegyerek csak provokálja a népet.
2022. aug. 28. 13:51
 24/50 anonim ***** válasza:

Többen utaltak rá, hogy ez provokatív kamukérdés lehet, de azért válaszolok, mégpedig egy kérdéssel:

És én, férfiként, mégis miért ne várhatnám el ugyanezt?

Nemrég emeltem a fizetésem, havi nettó 510 ezer forintot keresek.

Egyetemet végeztem (mérnök vagyok), saját, örökölt lakásom van, amit a legjobb tudásom szerint saját magam újítottam fel.

Nyáron randizgattam egy lánnyal, akinek nem volt munkája, a végzettsége pedig nem volt túl piacképes (bölcsészdiploma). Nagyon kedveltem, jól éreztem magam vele, és nem számított, hogy majdnem mindent én fizettem. Aztán dobott (hosszú).

Mikor lenyugodtam, elhalványultak az érzések, elkezdtem kicsit számolgatni:

- Mi pénzbe került volna nekem folytatni a randizgatást úgy, hogy a lánynak semmi pénze nem volt (úgyhogy mindig én álltam volna a számlát), ráadásul messze is lakott?

- Mi pénzbe kerülne, ha hozzám költözne egy lány? A rosszul szigetelt lakásomban túllépném a rezsicsökkentési limitet, aztán fizethetnék 35-40 ezer forintokat a fűtésre havonta...

...és egyéb más, anyagi jellegű kérdések.

Úgyhogy válaszolja meg valaki, én, önellátó férfiként miért ne várhatnám el a jövendőbeli felnőtt páromtól, hogy ő is önellátó legyen?

2022. aug. 29. 08:19
 25/50 A kérdező kommentje:

"Úgyhogy válaszolja meg valaki, én, önellátó férfiként miért ne várhatnám el a jövendőbeli felnőtt páromtól, hogy ő is önellátó legyen?"

Pont a leírt sztorid miatt. Hisz a magas fizetésed ellenére a csaj dobott téged, tehát neki még mindig kilátásban van az, hogy (saját mércéje szerint) jobbat találjon nálad.

2022. aug. 29. 08:32
 26/50 anonim ***** válasza:
Legalább egy tucat csajjal szakítottam már. A te logikád szerint akkor jobb vagyok náluk?
2022. aug. 29. 08:42
 27/50 anonim ***** válasza:

De ha úgyis dobnak, minek szórakozzak pénzéhes barmokkal? Elvagyok én egyedül is.

2022. aug. 29. 09:04
 28/50 A kérdező kommentje:

26 - "Legalább egy tucat csajjal szakítottam már. A te logikád szerint akkor jobb vagyok náluk?"

Leírom még egyszer, hátha sikerül ezúttal szöveget is értelmezned, kedves :)

"tehát neki még mindig kilátásban van az, hogy (saját mércéje szerint) jobbat találjon nálad."

Lehet, hogy nem tudod, mit jelent a zárójelben leírt rész, ezért segítek: nyilván azért szakít az illető, akár férfi, akár nő, mert azt gondolja, hogy van esélye egy másik párkapcsolatra, ahol az új partnerrel boldogabb lesz, tehát aki jobban megfelel neki. Ezért írtam, hogy saját mércéje szerint jobb az új partner.

Ha pedig azért szakít, mert egyedül is jobb, mint az aktuális partnerével, hát, az pedig szóra sem érdemes... :)

2022. aug. 29. 09:19
 29/50 anonim ***** válasza:

"Ha pedig azért szakít, mert egyedül is jobb, mint az aktuális partnerével, hát, az pedig szóra sem érdemes... :)"

Pedig szóra érdemes.

Bent kell maradni egy nem működő kapcsolatban inkább?

Vagy azért hagyjuk figyelmen kívül, mert nem illik az érvelêsedbe? :)

2022. aug. 29. 09:28
 30/50 anonim ***** válasza:

"Hiszen ha még egyedül is jobb, akkor ennek az embernek a párkapcsolati értéke inkább negatív, mint nulla"

Ezt a mondatod elnézve te nem velem, hanem a valósággal vitatkozol. Vagy azt állítod, hogy csak az értéktelen embereket hagyják el úgy, hogy az elhagyó nem akar új kapcsolatot?

A személyes hangvételt köszönöm, sokkal bensőségesebb így a beszélgetés, hogy kitárulkozol :)

2022. aug. 29. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!