Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Részmunkaidőnél hogyan működik...

Részmunkaidőnél hogyan működik a fizetésről való bejelentés?

Figyelt kérdés

Tudom, elég kezdő buta kérdés, de nem tudom hogyan működik ez és szeretném elkerülni, hogy átverjenek😅

Pontosan mit is jelent ez a bejelentés? Ezt a bejelentést egy szerződés foglalja magába vagy többször változik? Ha mondjuk valamikor 8 órát, máskor meg 6 órát dolgozom, akkor hogy van ez bejelentve?

Ha valaki türelmesen elmagyarázná, azt nagyon megköszönném.

2022. jún. 29. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Ha nincs munkaszerződésed, akkor feltételezem, hogy egyszerűsített foglalkoztatásról van szó.

Szintén kapnod kell róla egy szerződést, ami rögzíti, hogy melyik nap, hány órát, milyen bérért dolgozol.

2022. jún. 29. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Alkalmi munkáról nem kötelező már a szerződés, ettől függetlenül erősen ajánlott.
2022. jún. 29. 14:51
 3/3 qborka ***** válasza:

Azt,hogy be vagy e jelentve,tudod ellenőrizni az ügyfélkapun.

Azt jelenti, hogy fizetnek utánad járékokat: például szja,tb, nyugdíj.

Abban most nem vagyok biztos,csak feltétezem,hogy szerepel hogy teljes vagy részmunkaidő.

2022. júl. 27. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!