Mit gondolsz ennyi fizetésről? Te csinálnád?
Biztos, hogy nem. 330-at keresek heti 40 oraval, ugyanugy egy kepzettseget nem igenylo munkakorben, raktarban. Hetvege maximum 2 nap egy honapban, de ha ugy alakul, csak egy, amiert szabadnap jar hetkozben. Szoktam “tulorazni” 10 perceket neha🤣 De egyebkent nem.
Nyilvan teruletfuggo, de en ugy latom, a “szar” melok kozott is lehet keresgelni es talalni olyat, ami megfelelo.
Atyaég, hogyan jön ki ez az összeg ennyi munka után?
Én is szarul keresek, de ennyi melóval közel 400 ezret kapnék.
Biztosan nem csinálnám. A mostani melóm is azért csinálom csak (úgy ahogy), mert laza és nem kell megszakadni.
Vicc összeg. Akit ki lehet használni, azt ki is fogják.
"olyan feladatokat is el kell látnom, ami nem is az én hatáskörömbe tartozik"
Van munkaszerződésed, van feladatköri leírásod? Ha van, akkor nem értem, hogy miért is végzel olyan munkát, amit ez nem fed le.
A kereskedelem az ilyen.
Kb én is nagyjából hasonló összeget kapnék ilyen beosztással.
"Van munkaszerződésed, van feladatköri leírásod? Ha van, akkor nem értem, hogy miért is végzel olyan munkát, amit ez nem fed le."
Jó mondjuk te se legyél ennyire naiv. Még egy hivatalban is megcsinálják, hogy olyan munkát rádnyomnak, ami nem is a te feladatod, és jogászkodva ráfogják, hogy minden munkaköri leírásban benne van, hogy "és minden egyéb feladatot ellát, amivel a felettese megbízza". Ez kb. le is fedi, hogy azt csinál veled amit akar, és hidd el, neked is ilyen munkaköri leírásod van, mert ezt mindenhova beírják. Meg amúgy is te mint kis ember mit tudsz tenni? Ha a főnöknek olyan kapcsolatrendszere van, elkezdhetsz pereskedni, talán nyerhetsz is, ha még valahogy tudsz, akkor is el tudja intézni, hogy a környéken ne kapj más munkát sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!