Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondolsz ennyi fizetésről?...

Mit gondolsz ennyi fizetésről? Te csinálnád?

Figyelt kérdés
196.500 forintot kerestem most úgy, hogy 3 szombat és 3 vasárnap is szerepelt benne. Kereskedelem. Aki jártas benne, tudhatja, hogy lekezelő és sokszor agresszív, megalázó embereknek van kitéve egy ilyen alkalmazott. Mellette olyan feladatokat is el kell látnom, ami nem is az én hatáskörömbe tartozik,és nem kapok érte az ég világon semmit. Ennyi pénzért, ezek tudatában csinálnád?
2022. júl. 8. 07:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, ilyen kérdéseket nem érdemes ezen az oldalon feltenni, mert itt minden második ember senior DevOpsbukroló, aki 3 millió alatt fel sem kel.
2022. júl. 8. 09:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
*burkoló
2022. júl. 8. 09:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Nem nincs lepapírozva a külön feladat csak egyszer kétszer szívességből megtettem aztán szépen nálam hagyták. Kemény fizikai munkát végzek érte. Egésznap pakolok néha kézzel leszedek 6 raklapot. Ezzel szemben aki semmi sem csinál, munkaidőben kijárkál máshova csak úgy, az kapott 300 fölötti fizetést
2022. júl. 8. 10:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy kérdező, ilyen kérdéseket nem érdemes ezen az oldalon feltenni, mert itt minden második ember senior DevOpsbukroló, aki 3 millió alatt fel sem kel."

Amúgy igen, itt érdekes módon mindenki programozó, meg mérnök, és már a havi nettó 300 ezer is kevés szerintük. Meg állítom, hogy aki ilyen kérdéseknél kevesel összegeket, az vagy egy belpesti nemtomkicsoda, vagy életében nem nézett szét maga körül, mert ha járt volna vidéken, akkor tudná, hogy ott egy átlag munkáltatónál nettó 200 ezres fizetésnél, ha a főnökének azt meri mondani, hogy emelje meg a fizetését, mert nem tud kijönni belőle, akkor valszeg egy lapáttal verné szét a fejét úgy, hogy a kórházban nem bírnák összefele varrni, és megmondaná neki, hogy lehet eltakarodni, ha nem tetszik. Nevetséges ami itt megy. Álomvilágban élnek, akik azzal jönnek, hogy segédmunkás megkeres nettó 3-400 ezreket. Max Pesten eseteleg. Vidéken örülne, ha 250-et megkapna, és én tudom, hogy így van, mert ismerek több munkáltatót, és náluk dolgozót, akik mondják, hogy ez megy.

2022. júl. 8. 10:02
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja és az egyik "kedves" Vásárlótól megkaptam az előbb hogy "dagadt bzi". És abszolút nem tettem eete semmit. Csak annyi hogy ránéztem. Szóval erről beszéltem fent a leírásban is... Agresszív, primitív embereket is el kell viselni
2022. júl. 8. 10:10
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Biztos ben azert mondtak mert keszsegesen segitettel nekik. Ha meg nem tanultal akkor legalabb allj neki sportolni hogy mar csak kocsognek hivjanak
2022. júl. 8. 10:18
 17/26 A kérdező kommentje:
16#. Ne engem utálj a saját életed miatt.
2022. júl. 8. 11:05
 18/26 anonim ***** válasza:
98%

Egyébként szerintem két féle ember létezik aki ilyen "én ennyiért fel sem kelek" felütésű kommenteket irkál ezen az oldalon.

Az egyik az vagy ennyit vagy ennyit sem keres, csak trollkodásból odaböfög mindenhova hogy ő csillió alatt fel sem kell.

A másik meg tényleg lehet hogy valahogy felavászkodta magát odáig hogy valamivel jobba keres, de még mindig tele van komplexussal, meg kisebbségi érzettel, és így próbálja a harmatgyenge személyiségét boostolni, hogy lefelé tapos.

2022. júl. 8. 11:40
 19/26 A kérdező kommentje:
18#. Sajnos sok ember a másikon éli ki a nyomorát és kíméletlenül beletapos másba. Mintha én vagy bárki más tehet a problémáiról.
2022. júl. 8. 11:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#18 ez nagyon jó megfogalmazás volt, pontosan így van. Sok tizenéves, meg megélhetési egyetemista h.lyegyerek trollkodik itt, hogy ennyit meg annyit keres, amikor még max a szüleiken élősködnek és a gépet verik reggeltől estig. A másik véglet meg valóban a full frusztrált, kisebbségi komplexusos gyökér, aki nagy nehezen elért valamit az életben, vagy szintén alárakták, vagy tényleg megdolgozott érte, és mivel még így is tudat alatt kevésnek érzi magát, abban éli ki a frusztrációját, hogy anonim oldalon névtelenül veri magát arra, hogy mennyit keres, meg másokba beleköt, trollkodik, akik kevesebbet keresnek. Csak élőben egynek se ekkora a pofája, meg névvel sem, csak ezen az oldalon mernek virtuális szócsatázni.
2022. júl. 8. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!