Mit gondolsz ennyi fizetésről? Te csinálnád?
"Amúgy kérdező, ilyen kérdéseket nem érdemes ezen az oldalon feltenni, mert itt minden második ember senior DevOpsbukroló, aki 3 millió alatt fel sem kel."
Amúgy igen, itt érdekes módon mindenki programozó, meg mérnök, és már a havi nettó 300 ezer is kevés szerintük. Meg állítom, hogy aki ilyen kérdéseknél kevesel összegeket, az vagy egy belpesti nemtomkicsoda, vagy életében nem nézett szét maga körül, mert ha járt volna vidéken, akkor tudná, hogy ott egy átlag munkáltatónál nettó 200 ezres fizetésnél, ha a főnökének azt meri mondani, hogy emelje meg a fizetését, mert nem tud kijönni belőle, akkor valszeg egy lapáttal verné szét a fejét úgy, hogy a kórházban nem bírnák összefele varrni, és megmondaná neki, hogy lehet eltakarodni, ha nem tetszik. Nevetséges ami itt megy. Álomvilágban élnek, akik azzal jönnek, hogy segédmunkás megkeres nettó 3-400 ezreket. Max Pesten eseteleg. Vidéken örülne, ha 250-et megkapna, és én tudom, hogy így van, mert ismerek több munkáltatót, és náluk dolgozót, akik mondják, hogy ez megy.
Egyébként szerintem két féle ember létezik aki ilyen "én ennyiért fel sem kelek" felütésű kommenteket irkál ezen az oldalon.
Az egyik az vagy ennyit vagy ennyit sem keres, csak trollkodásból odaböfög mindenhova hogy ő csillió alatt fel sem kell.
A másik meg tényleg lehet hogy valahogy felavászkodta magát odáig hogy valamivel jobba keres, de még mindig tele van komplexussal, meg kisebbségi érzettel, és így próbálja a harmatgyenge személyiségét boostolni, hogy lefelé tapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!