Mit gondolsz ennyi fizetésről? Te csinálnád?
Figyelt kérdés
196.500 forintot kerestem most úgy, hogy 3 szombat és 3 vasárnap is szerepelt benne. Kereskedelem. Aki jártas benne, tudhatja, hogy lekezelő és sokszor agresszív, megalázó embereknek van kitéve egy ilyen alkalmazott. Mellette olyan feladatokat is el kell látnom, ami nem is az én hatáskörömbe tartozik,és nem kapok érte az ég világon semmit. Ennyi pénzért, ezek tudatában csinálnád?2022. júl. 8. 07:20
21/26 anonim válasza:
"Csak élőben egynek se ekkora a pofája, meg névvel sem, csak ezen az oldalon mernek virtuális szócsatázni."
Sajnos még erre se tudom azt mondani hogy teljesen igaz, mert ismerek ilyen emberből olyat aki simán oda dörgöli a benzinkúti placcos orra alá hogy, "hát én a te fizudat három napos projektel megkeresem". De hát nyilván még ha igaz is, akkor is végtelenül sajnálatraméltó az ilyen ember, aki ezzel így frenkizik.
23/26 anonim válasza:
Semmiképp! De amíg odadobják az emberek magukat mint egy rongyot a munkáltató elé nem is lesz változás.
24/26 anonim válasza:
Bírom ezeket a nagy önérzeteskedő bolsevik forradalmárokat hogy "amíg el mennek ennyiért". Gondolom ezek mind mamahotelbe laknak, nem kell rezsit fizetni, kaját tenni az asztalra, ruházni a gyereket, megtehetik ha valami nem tetszik nem dolgoznak mert majd anya ad zsebpénzt. De a felnőttek világában azért nem nagyon lehet megcsinálni ezt az "ennyiért nem megyek el dolgozni" figurát, mert könnyen az utcán találod magad a csövesek között.
25/26 anonim válasza:
#24 amúgy dettó, nekem is olyan ismerőseim szólják meg az én fizetésemet, akik még életükben nem dolgoztak, egyetemre járnak még valami limlom bölcsész szakra vagy jobb esetben egy műszaki menedzser, kereskedelem-marketing szakra, és a szüleik pénzelik őket havi szinten százezrekkel, egyszer sem kellett még szembesülniük azzal, hogy mi az az önfenntartás, vagy hogy az albit nekik kell fizetniük plusz a kaja. Kedvencem a mostani 18-25 közti fiataloknál, különösen a bármilyen egyetemi szakra járóknál, hogy állandóan azt hangoztatják, hogy ők nettó 3-4-500 ezer alatt fel se kelnek majd aztán csodálkoznak, ha majd a boomer generációs főnökük elmagyarázza nekik a munkahelyükön, vagy már az állásinterjún, hogy egy ilyen kis porbafingó nyikhaj kussoljon, és örüljön, hogy dolgozhat egyáltalán, nem még kitátja a pofáját a semmire félmillióért, csak mert látott ilyen bullshit motivációs vidiket youtuben, meg elhitte, hogy ő a buseinessman, aki majd megmutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!