Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy az FB, Insta veszít a népszerűségéből és újra kicsit kevésbé lesznek jelentősek a felszínes dolgok mint a külső és a pénz?
Ez már bizonyított hogy a közösségi média térhódítása nagyban növelte a vágyat arra hogy az ember valami rettentően szép nővel/férfivel elképesztően luxus és exclusive helyeken lehetőleg egy minimum 40 milliós kocsival töltsön fel képeket.
Kérdés hogy van e rá esély hogy kihalnak ezek a dolgok mint ahogy annak idején az MSN vagy az iwiw, vagy legalább akkorát veszítenek a népszerűségükből mint a TV csatornák.
A facebook már megy kifele és az instagram látogatottsága is először a történelembem csökkenést mutatott, tehát javul a helyzet...
Ja nem. Bejött helyettük a tiktok ahol viszont már csak a kinézet számít, a pént nem és profi fotót sem lehet már csinálni, mivel mozogni kell rajta. Incelnyelven Chad only.
Csak a rinya megy nektek.
A normálisak meg élik az életüket.
És mondok rosszabbat is. Én a magas elvárások miatt kiestem a párkapcsolati piacról 4 éve. Most lesz szeptemberben két éve, hogy elegem lett, felnyitottam a pandora szelencéjét és komolyabban utánanéztem a témának (igaz előtte is volt egy kis PUA). Először a redpillel kezdtem, majd jött a blackpill/incel content. Jelenleg magamat utóbbinak definiálom, ahogy szerintem a kérdező is, mivel ha magát nem is azonosítja ezzel, de a kérdés tartalma gyakorlatilag már olyan.
Tegyük fel, hogy ez a borzalom még menni fog 5 évig, majd utána jön egy jobb rendszer, vagy egy mozgalom a nők körében, ami változtat ezen és megint kelendő lesz az átlagos kinézetű és keresetű, de szerelemre vágyó személyiségében rendes és értékes férfi.
Majd leülünk a minket elfogadó lánnyal randizni 30x évesen és megbeszéljük vele az utóbbi 8 éves tapasztalatainkat az egyedülléttel kapcsolatban meg a manoszférában? Én már most úgy érzem, hogy nem lennék kompatibilis a mai nőkkel, mert nem lenne miről beszélni. A különbség a tapasztalataink között egyre nagyobb, mintha egy csöves akarna összebarátkozni egy gazdag emberrel kb.
15
Csak a nyomik jutnak erre a sorsra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!