Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rá esély hogy az FB,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy az FB, Insta veszít a népszerűségéből és újra kicsit kevésbé lesznek jelentősek a felszínes dolgok mint a külső és a pénz?

Figyelt kérdés

Ez már bizonyított hogy a közösségi média térhódítása nagyban növelte a vágyat arra hogy az ember valami rettentően szép nővel/férfivel elképesztően luxus és exclusive helyeken lehetőleg egy minimum 40 milliós kocsival töltsön fel képeket.

Kérdés hogy van e rá esély hogy kihalnak ezek a dolgok mint ahogy annak idején az MSN vagy az iwiw, vagy legalább akkorát veszítenek a népszerűségükből mint a TV csatornák.

2022. aug. 27. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs rá esély. A világ egyre felszínesebb lesz.
2022. aug. 27. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

A facebook már megy kifele és az instagram látogatottsága is először a történelembem csökkenést mutatott, tehát javul a helyzet...

Ja nem. Bejött helyettük a tiktok ahol viszont már csak a kinézet számít, a pént nem és profi fotót sem lehet már csinálni, mivel mozogni kell rajta. Incelnyelven Chad only.

2022. aug. 27. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak a rinya megy nektek.

A normálisak meg élik az életüket.

2022. aug. 27. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

És mondok rosszabbat is. Én a magas elvárások miatt kiestem a párkapcsolati piacról 4 éve. Most lesz szeptemberben két éve, hogy elegem lett, felnyitottam a pandora szelencéjét és komolyabban utánanéztem a témának (igaz előtte is volt egy kis PUA). Először a redpillel kezdtem, majd jött a blackpill/incel content. Jelenleg magamat utóbbinak definiálom, ahogy szerintem a kérdező is, mivel ha magát nem is azonosítja ezzel, de a kérdés tartalma gyakorlatilag már olyan.

Tegyük fel, hogy ez a borzalom még menni fog 5 évig, majd utána jön egy jobb rendszer, vagy egy mozgalom a nők körében, ami változtat ezen és megint kelendő lesz az átlagos kinézetű és keresetű, de szerelemre vágyó személyiségében rendes és értékes férfi.

Majd leülünk a minket elfogadó lánnyal randizni 30x évesen és megbeszéljük vele az utóbbi 8 éves tapasztalatainkat az egyedülléttel kapcsolatban meg a manoszférában? Én már most úgy érzem, hogy nem lennék kompatibilis a mai nőkkel, mert nem lenne miről beszélni. A különbség a tapasztalataink között egyre nagyobb, mintha egy csöves akarna összebarátkozni egy gazdag emberrel kb.

2022. aug. 27. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha jobb is lesz bármi, az a mostani fiataloknak lesz jó, nem nekünk. A generációmban férfiak sorsa az örök magány, a nők sorsa meg az élet szingli anyukaként Chad juniort felnevelve.
2022. aug. 27. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Én is pont ettől a felszínességtől és érték válságtól szenvedek. Sajnos én is azt gondolom, hogy nem jó irányba haladunk. Ha az egyik platform megszűnik, jön a következő még rosszabb.
2022. aug. 27. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
32%

15

Csak a nyomik jutnak erre a sorsra.

2022. aug. 27. 20:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!