Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha az az alapelvárásom, hogy a pasim jobban keressen, mint én?
Nem tudom, mi értelme az álszenteskedésnek és ennek a megjátszott képmutatásnak. A nők felé elég erős elvárás, hogy jól nézzenek ki, akkor miért tilos kimondani, hogy a férfiaknak pedig jól kell keresniük? Nem akarom az életemet egy panelben leélni, szeretnék utazni, szórakozni menni, nem pedig csak nélkülözni. Szerintem a társkeresőn külön rublikában fel kéne tüntetni a havi jövedelmet is, ez így lenne helyes.
Ti mit gondoltok?
A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!
Üdv: Egy magabiztos nő.

Én mindig a gyökereinkből indulok ki. Az ősidőkben is a hím ment a bunkóval vadászni,nem pedig a nő a pulyával. Így van ez a mai napig is, oké,hogy egyenlőség van, én támogatom, hogy a nők is építsenek karriert ha akarnak, de ha a helyzet azt kívánja a hím FELELŐSSÉGE megteremteni a betevőt. Csak az eszköz változott,az a bizonyos bunkó amivel leütötték a mamutot,ma az a pénz.

Férfiként nem érdekel a partner fizetése. Az a fontos, hogy a kellemes kedélyes életemet (életünket) finanszírozni tudjam, a partner igényeire is tekintettel. A stabil fenntarthatóság érdekel hosszútávon, a változó körülmények között.
Ha te "magabiztos nőként" (szerintem is egy nyári szünetben unatkozó troll vagy, amúgy) csak egy megfelelően jövedelmező kapcsolattal tudod elkerülni a nélkülözést, és elérni a kívánt színvonalat, akkor a magabiztosságod álca, a helyzeted pedig végtelenül kiszolgáltatott.

Kevés ilyen férfi van manapság aki így gondolkozik. Üdv a klubban.👋

Az Diktátor c. filmben az ide megfogalmazott mondandód kb. így hangzott:
"Szeretem a tanult nőket, olyanok, mint a bicikliző majmok. Nekik nem sokat jelent, de jó nézni, amilyen cukik."
Ha a három éve működő kapcsolatban a párod kap egy náladnál kétszer jövedelmezőbb állast hirtelen, akkor kirúgod? Vagy onnantól impotens leszel?
Netán eleve mélyen alul választasz, hogy ilyen ne fordulhasson elő, és mindenkor férfinak érezhesd magad?
Hogy megy ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!