Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akiknek nem alapelvárás a nettó 500+-os havi fizetés a havi wellnes hétvégék és évi kettő külföldi nyaralás?
500? 😅
Egy busz sofőr keres 430 at. Nem egy elérhetetlen fizetés.
Én biztos robotolnék hétvégén/ünnepnapon/késő este/kora hajnalban, hobbi és szabadidő nélkül, hogy 500e Ft legyen a fizetésem (nő vagyok). Kényelmes, számodra is izgalmat jelentő, nem kiemelkedő stressztűrést igénylő irodai munkával pedig nem fogsz ennyit keresni huszonévesen.
Én soha nem vártam el, hogy rohadt jól keressen a párom, de nekem alap a hétvégi túra, az esti összebújás, a közös karácsony és hogy a párom ne egy idegroncs legyen, hanem együtt élvezhessük az életet. És nem egy barátnőm van, aki így gondolkozik, szóval ferdítés az is, amit ez a kérdés sugall. Ezerszer inkább jönnék össze egy 200e-t kereső, hétfőtől péntekig dolgozó fickóval, mint egy 600e-t kereső, három műszakban és ünnepnapokon is robotolóval. És letojom magasról, hogy itt hány 23 éves, 800e-t irodai munkával kereső kamugép van. :D
3.: Azért szerintem a nettó 500k+ és a mirelit pizza között van egy qrva nagy szakadék. :D
Elég sok ilyen nőt ismerek amúgy, mondjuk mivel ők inkább pasiztak GYK-n kérdésnek álcázott sírás helyett ezért van átlagba 2 gyerekük meg 1 férjük/élettársuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!