Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek viszonylag későn lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek viszonylag későn lett barátnőtök, mi volt az ami leginkább átsegített az odavezető úton?

Figyelt kérdés

Most tényleg komolyan kérdezem, nem az ilyen "minden nő csak az alfákkal fekszik le vagy a pénzre hajt" típusú szövegekre vagyok kíváncsi, mert azok semmit sem segítenek. Mindenkinek a saját életét kell finomhangolnia és megtenni a lehetséges változásokat, de talán csak van néhány hasznos tanács, amiben az illető magára ismerhet.

Volt egy olyan baráti társaság vagy hobbi ami kitudta hozni a jobb oldalatok és önbizalmat adott vagy csak egyszerűen nem jó helyen próbálkoztatok, mi miatt sikerült végülis megtörni a jeget?

2022. aug. 23. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Sok munka, ott előrelépés, több pénz, jobb autó, elegánsabb öltözet, drága karóra és utána valahogy úgy jöttek a nők ahogy előtte soha.

Ha "későn" nincs barátnőt, akkor utána se lesz hacsak nincs drasztikus változás az életedben, kinézeteden bizonyos szintig lehet csak változtatni, valszeg belsőd sincs meg, kvázi egy dolog maradt ami nyerő a pénz. Azon dolgozz, hogy minél több legyen és hidd el olyan kapuk és lábak nyílnak meg amiről álmodni se mertél volna.

2022. aug. 23. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom az 1-esnek max álmában lett barátnője, vagy ilyen online barátnő, akit sosem látott még.

A legtöbbet az segít, ha felfogod, hogy a csajok / nők is emberek, akárcsak a férfiak. A legtöbben valahogy túlmisztifikálják a másik nemet (főképp a férfiak a nőket) és már attól is szoronganak, ha egy nő hozzájuk szól.

Az 1-es hozzászóló válasza max annyiban lehet valódi segítség, hogy ha te fejlődsz a munkádban, sikereket érsz el, akkor lesz önbizalmad és lesz egy pozitív kisugárzásod, ami vonzó tud lenni, de önmagában az, hogy gazdag vagy, semmit nem jelent...

2022. aug. 23. 18:45
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Ha 15-18! Éves korodban nem volt baratnőd, akkor felnőttként nagyon nehéz dolgod lesz .

És ez nem incel hazugság.

2022. aug. 23. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

Ezt nem tudom komolyan gondoltad e, de, hogy a valósággal nem vagy tisztában az biztos.

Tudod mi nem jelent semmit? A pozitív kisugárzás ha mellette nem nézel ki jól és/vagy nem tudsz a nőknél kezdeményzni.

Tudod mi jelent viszont nagyon sokat? Ha van pénzed és az látszik. (Drága autó, jó ruhák, stb stb. ) , nos akkor úgy is gyűlnek köréd a nők ha nem akarod és könnyen lesz barátnőd.

2022. aug. 23. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a második hozzászóló áll közelebb a valósághoz mintsem a negyedik, mondom ezt nőként. Mondjuk az sem mindegy hogy valaki “barátnőt” vagy társat akar. Ha az utóbbit akkor a drága cuccokkal nem mész semmire.
2022. aug. 23. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Vállalkozó lettem,lett kertes házam,terepjáróm,mentem nyaralni évente 3-4 alkalommal.Hirtelen nem is én kerestem a nőket,hanem ők írtak rám.
2022. aug. 23. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Jó, de szerintem ez ennél egy kicsit bonyolultabb, hogy ne misztifikáld túl a nőket, mert én is nagyon jól eltudok beszélgetni sok lánnyal, de mégsincs folytatás. Szóval nem a megszólítással van baj, a következő lépéseket nem tudom jól csinálni. Valahogy mindig azt érzem, hogy nem kíváncsiak rám csak akkor pillanatnyilag mikor találkozunk jól esik nekik, ha felfigyel rájuk valaki.
2022. aug. 23. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Saját vállalkozás, 3 év alatt 50 milla nettó nyereség, utána már könnyű volt ismerkedni - aki nem tapasztalja meg, az nem tudja elképzelni, de nem konkrétan a pénz számít (sőt esetemben nem is látszott, mert egyszerű ruhákban jártam, egyszerű kiegészítőkkel), egyszerűen a siker látszik az ember tekintetén, önbizalom, magabiztosság. Nézz meg egy pókeres filmet, hogy néz aki magabiztosan tudja, hogy legyőzi az ellenfelet... vagy a Forbes címlapját, milyen a vállalkozók tekintete.
2022. aug. 23. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít "viszonylag későnek"?

Nekem 21 évesen lett először (és azóta is utoljára) barátnőm (majdnem 22 voltam már), pedig addigra szinte minden haveromnak volt nem is egy kapcsolata, de ha más nem is alkalmi partnerei bőven.

Mi változott? Semmi.

Lelkileg nagyon magam alatt voltam, eléggé szar volt az az évem, meghalt egy hozzám nagyon közel álló rokonom, nem ment túl jól az egyetem sem, totál céltalannak és értelmetlennek éreztem mindent...

Aztán a semmiből találkoztam egy lánnyal, akinek bejöttem annyira, hogy velem akart lenni hosszabb távon is. Majdnem 3 évig tartott is a kapcsolat, a vége mondjuk nem volt "túl szép".

Én azt mondom, hogy a szerencsén múlik leginkább és azon, hogy felismerd a lehetőséget és jól tudj választani. Tehát arra simán rámehet jó pár éved, hogy olyan csajok után futsz akik szarnak rád, maximum kihasználnak (több ahverom révén ez elég közeli tapasztalat), holott lehet, hogy közben végig ott van az a bizonyos valaki akivel nagyon jól meglennél.

2022. aug. 23. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
20 évesen buszon ismertem meg a párom. Nyitott voltam.
2022. aug. 23. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!