Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek viszonylag későn lett barátnőtök, mi volt az ami leginkább átsegített az odavezető úton?
Figyelt kérdés
Most tényleg komolyan kérdezem, nem az ilyen "minden nő csak az alfákkal fekszik le vagy a pénzre hajt" típusú szövegekre vagyok kíváncsi, mert azok semmit sem segítenek. Mindenkinek a saját életét kell finomhangolnia és megtenni a lehetséges változásokat, de talán csak van néhány hasznos tanács, amiben az illető magára ismerhet.
Volt egy olyan baráti társaság vagy hobbi ami kitudta hozni a jobb oldalatok és önbizalmat adott vagy csak egyszerűen nem jó helyen próbálkoztatok, mi miatt sikerült végülis megtörni a jeget?
2022. aug. 23. 18:31
11/12 anonim 

válasza:

Leginkább szerencsén múlott.. kb mint a lottó 5-ös viszont hamar vége is lett viszonylag.. Azóta is egyedül.. ez van tojok bele
12/12 anonim 

válasza:

Nincs igazán titok, véletlenek sorozata. Az, hogy elengedtem a görcsös párkeresést. Inkább baráti jelleggel "mindegy mi lesz" alakítottam ismeretséget, és végül belémszeretett egy csodás nő :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!