Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként sok férfit zavartok el akik fiatalnak hiszik magukat?
Szokott olyan lenni hogy nálatok sokkal idősebb vagy idősebbnek kinéző férfiak próbálnak ismerkedni veletek és olyan fura téveszméjük van hogy
"De hát én sokkal fiatalabbnak nézek ki, mindig fiatalabbnak hisznek."
Te meg nézel és nem érted ezt hogy érti?
A kérdésre a nők majd válaszolnak, de megjegyzem, hogy nálam ez nem téveszme. 30 éves koromban 22 évesnek néztek. Tulajdonképpen az emberek többsége nem jön rá arra, hogy már elmúltam 30, jo génjeim vannak.
Rajtam nagyon fog az idő, bent ragadtam a huszonéves korban.
Pontosabban:
Rajtam nem nagyon fog az idő.
Igen, volt már ilyen, de értelmes volt, megértette.
Amúgy vannak, akik tényleg fiatalnak néznek ki, de engem úgy is feszélyezne az életszakaszbeli különbség.
Ennél csak az jobb, mikor azt hiszi, hogy sportos testalkat, miközben van rajta 30 kiló plusz, a 130 kilós, löttyedt zsírpacni meg azt hiszi, hogy mackós, és ez az aputest.
Szerintem nagyon sok férfi nincs tisztában vele, hogy nem ez az átlagos megjelenés, a jótól meg nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!