Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként sok férfit zavartok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként sok férfit zavartok el akik fiatalnak hiszik magukat?

Figyelt kérdés

Szokott olyan lenni hogy nálatok sokkal idősebb vagy idősebbnek kinéző férfiak próbálnak ismerkedni veletek és olyan fura téveszméjük van hogy

"De hát én sokkal fiatalabbnak nézek ki, mindig fiatalabbnak hisznek."

Te meg nézel és nem érted ezt hogy érti?

2022. aug. 22. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

A kérdésre a nők majd válaszolnak, de megjegyzem, hogy nálam ez nem téveszme. 30 éves koromban 22 évesnek néztek. Tulajdonképpen az emberek többsége nem jön rá arra, hogy már elmúltam 30, jo génjeim vannak.

Rajtam nagyon fog az idő, bent ragadtam a huszonéves korban.

2022. aug. 22. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Pontosabban:

Rajtam nem nagyon fog az idő.

2022. aug. 22. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Tőlem nemrég elkérték a személyit, pedig 32 vagyok :(
2022. aug. 22. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt már ilyen, de értelmes volt, megértette.

Amúgy vannak, akik tényleg fiatalnak néznek ki, de engem úgy is feszélyezne az életszakaszbeli különbség.

2022. aug. 22. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En azt birom mikor 40 es öregez le 40 est. Es magát meg fiatalnak hiszi.
2022. aug. 22. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Volt ilyen! Mivel 21 évesen nekem már a 30 éves is öreg. De olyan is betalált aki 32 de azt hiszi magáról hogy 20 nak nézz ki. Pedig inkább 35 nek!
2022. aug. 22. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az zavaró, ha mondjuk egy 50-es pasi 45-nek írja magát, majd a bemutatkozásban leírja, hogy igazából 50, de 45-nek néz ki. Szerintem ezt majd mások eldöntik, hogy mennyinek néz ki, attól ő még bizony 50 éves. Azt sugallja, hogy nagyon nincs kibékülve a korával. Az ilyenek általában valóban nagyon kisportoltak, frizurában és öltözködésben is a fiatalokat majmolják szakadt farmerrel, sportcipővel. Ugyanolyan nevetséges, mint amikor egy idősebb nő akar mindenáron 20 évesnek kinézni.
2022. aug. 22. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Ennél csak az jobb, mikor azt hiszi, hogy sportos testalkat, miközben van rajta 30 kiló plusz, a 130 kilós, löttyedt zsírpacni meg azt hiszi, hogy mackós, és ez az aputest.

Szerintem nagyon sok férfi nincs tisztában vele, hogy nem ez az átlagos megjelenés, a jótól meg nagyon messze van.

2022. aug. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!