Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek valamit, ha szerintem azért nem szólítanak le soha, mert nagyon fiatalnak nézek ki (24 helyett kb 16-nak)?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy nagyon vonzónak tartom magam és mások is erre utaló jeleket adnak (például, mikor tindereztem, nagyon sok matchem volt), valamint amiben különösen jó vagyok, annak a mélyére ások. Szóval lényeg a lényeg, hogy szeretek én lenni. Persze korábban nem szerettem ennyire magam, de ez most másodlagos. Nagyon babaarcom van, alkoholvásárláskor elkérik a személyim. Ezzel nem is lenne gond, de olyan gyakran látom, hogy másokat leszólítanak az utcán, villamoson és szerintem ez lehet az oka annak, hogy engem nem, de akkor sem tudok kibékülni ezzel a tudattal - én meg biztos nem fogok pasit leszólítani :) 24L2021. okt. 2. 07:11
1/10 anonim válasza:
nem tehetsz semmit, örülj neki h fiatalos vagy 10-20év mulva örülni fogsz neki, addig is élvezd az életet majd leszolitanak ha leszolitanak, vagy marad a netes ismerkedés v egyéb helyeken való ismerkedés
2/10 anonim válasza:
A 16 éveshez is odamennek, ha akarnak...
3/10 anonim válasza:
Vagy lehet túl szép vagy 😅
A leírás alapján pont tetszenél, leszólítanálak
23/F
4/10 anonim válasza:
Mit mondanál annak aki leszólit?
5/10 A kérdező kommentje:
barátságos vagyok, szerintem elcsevegnék vele, vagy ha épp sietek valahova, megadnám a viberem vagy valamit
2021. okt. 2. 08:26
6/10 anonim válasza:
Aha tehát maradjunk barátok aztán annyi. Neked csak maga a megszólitás hiányzik az egódnak. Ezért is szoktak le róla a férfiak, unalmas ez.
7/10 anonim válasza:
#6: talán azonnal dugnia kéne? Hú de szerencsétlenek vagytok. Nem is barátnőt keresték, hanem ingyen prostit.
9/10 anonim válasza:
Ezt tényleg segítségként és nem bántásból írom, de ha minden így van ahogy írod, akkor te valójában nem vagy vonzó. Elhiszem hogy szép vagy (ezért a siker a Tinderen), fiatalabbnak nézel ki a korodnál, aranyos a természeted, de ez kevés. Pontosabban nem ez az, ami felkelti a férfiak figyelmét. Szerintem az a bizonyos "nőciség" hiányzik belőled, és inkább olyan "lányos" vagy, nem lehet ez a gond?
10/10 anonim válasza:
Gyere hozzám, fél év alatt 10 évet öregedsz mellettem😂. Agyilag és testileg le és ki fárasztalak. probléma megoldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!