Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves átlagos fiatalnak merre lehet manapság ismerkedni?
Szórakozóhelyen felszedsz egy lányt, és ha szerencséd van, akkor másnap reggel még lesz alkalmad megkérdezni a nevét. :)
Vagy a másik véglet, olyan helyeken mozogsz, ahol emberek, nőemberek is vannak, és esetleg a hely is alkalmas a leszólításra. Lehet ez akár bármi, és ahogy az első írja bárhol. De én ennél konkrétabbat írok neked. Lehet az akár egy kávézó, pláza, vegyesbolt, parkok, még akár az utca is... Bár arra azért vigyázz, hogy ne a siető járókelőket zavard az érdeklődéseddel.
Én például a nyáron egy két jógázó lányhoz egy parkban próbáltam meg odaverődni. Éppen megáltam pihenni bringázás közben, és rajtuk felejtettem a tekintetem. Szerintem fel is tűnt nekik. De nem estek zavarba. Igazából megmosolyogtam, majd megdícsértem őket, majd mentem tovább, amikor kipihentem magam... Tényleg bárhol lehet ismerkedni, csak fel kell ismerni a lehetőséget, és élni vele.
Még akár itt is lehet emberekkel beszélgetni. Ott van a privát gomb. Ha tetszik valaki válasza nyomj rá, hátha az adott embernek is van kedve beszélgetni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!