Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a férfiak sírnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a férfiak sírnak a társkeresés miatt mikor a nőknek sokkal nehezebb?

Figyelt kérdés

Ahogy egy férfi idősödik egy bizonyos szintig ha jól csinálja a dolgait csak egyre kellendőbb lesz.

Az enyhébb ráncok karakteresebbé tehetik az arcot, pár ősz hajszáll még sexi is lehet, és ahogy idősödnek még a borostájuk is sűrűbb lesz ami nyilván sexi. Emellett egyre sikeresebbek lehetnek karrier szempontjából ami szintén vonzóbbá teszi őket.

Ezzel szemben egy nő értéke rohamosan csökken a társkeresési piacon ahogy halad a korral és hiába dolgozik keményen és lesz sikeres senkit ne mfog érdekelni. Vajon ki kell majd a férfiaknak a cuki 21 éves szoliban dolgozó cicababa vagy a sikeres felsővezető ráncos enyhén elhízott 36 éves nő?

2022. aug. 18. 17:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

"Ezzel szemben egy nő értéke rohamosan csökken a társkeresési piacon"

Ez sokkalta kiábrándítóbb bárminél. Nekem az nem kellene aki így fogalmaz például.

2022. aug. 18. 18:48
 32/48 anonim ***** válasza:
27%
Dugunk vagy mi lesz?
2022. aug. 18. 18:52
 33/48 anonim ***** válasza:
92%
Annyiszor kiírtad már ezt, uncsi! Mondtuk már, ha ennyire szépek meg szépen öregszenek a férfiak számodra, akkor váltsál térfelet... ha már ennyire nem jönne össze neked se széppel, se csinossal, se fiatallal, se harmincas nővel.
2022. aug. 18. 18:53
 34/48 anonim ***** válasza:
24%

#19: Ejj, ha bármi ilyet fordítva mer leírni valaki, akkor egyből sírtok, hogy incelek és egyebek. Nagyszerű, hogy ezen az oldalon azért megy a sírás, hogy a nőknek beszólnak, de tapsoltok a férfigyűlöletre.

#20: Semmi ilyet nem írtál, a tartást próbáltad belekeverni.

Egyébként nézd meg, hogy feletted milyen gyönyörű érv jött. Kb. ilyeneket írtok csak. De, nyugodtan írhatsz konkrét dolgokat, hogy miért nehezebb a nőknek a társkeresés. Én nem gúnyolódok, ha valaki értelmesen ír, de valahogy ez nektek nem megy. Tényleg. Érdekes látni, hogy az incelek szidják a nőket az oldalon, ti nők meg a férfiakat és le sem esik nektek, hogy egy szinten mozogtok a válaszaitok alapján.

#25: De, várj... Most akkor azt mondod, hogy a nőknek könnyebb a társkeresés? :O Mert az a válaszod tartalma, hogy a férfiaknak többet kell nyújtani.

#28: Miért, a húszas nő csak szexet akar?

Emberek... Itt a zárt osztály gyűlt össze? :( Olyan szintű válaszok érkezne, hogy az valami ijesztő.

2022. aug. 18. 18:56
 35/48 anonim ***** válasza:
20%
34. Nem, őket zárt osztályra sem vesszük fel.
2022. aug. 18. 18:59
 36/48 anonim ***** válasza:
73%

34

Persze, és egyedül te vagy a helikopter, hát hogyne. :DD

Nem állítottam, hogy a férfiaknak többet kell teljesíteni. Sőt azt írtam, hogy a többségetek nagyszerűen alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez, így nekik nem okoz gondot a társkeresés. A selejtnek meg biztos, de nem is baj, ha ők nem szaporodnak.

2022. aug. 18. 19:00
 37/48 anonim ***** válasza:
31%
b**eszarok :D
2022. aug. 18. 19:02
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Nincs senkim, nem sírok, kapják be, hmm.. bár annak örülnék is.
2022. aug. 18. 19:05
 39/48 anonim ***** válasza:
12%

#36: Mit értesz azalatt, hogy én vagyok a helikopter? Nem, nem csak én. Rengetegen. Évekkel ezelőtt még normális arcokkal is lehetett beszélgetni az oldalon. Ez gyakorlatilag megszűnt tavaly. Több emberrel is beszéltem már az oldalról privátban, volt, akivel találkoztam és volt, akivel több is volt. Már egyikük sem aktív az oldalon és mind azért hagyták abba, mert csak ti maradtatok, a 2 nagy csoport: Incelek és férfigyűlölők.

Vagy szerinted helikopterkedésnek számít, ha valaki nem azt tolja, mint ti, hogy egész nap a másik nemet szidja? Helikopterkedés, ha az ember érveket vár vagy azt, hogy a másik egyáltalán a saját hozzászólásának a tartalmát képes legyen felfogni? Mert, már ez sem megy.

2022. aug. 18. 19:09
 40/48 anonim ***** válasza:
2022. aug. 18. 19:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!