Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehezebb ismerkedni 30 fölött férfiként, mint 20 és 30 között?
Nagyon érdekes kérdés ez, és szerintem nem is lehet rá univerzálisan Igen vagy Nem választ adni. Talán a legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni a válasz keresésekor:
Mi változott az évek alatt?
Ugye a Red Pill elméletek szerint a férfi 30 fölött lesz fénykorában. Viszont ugye ez azon alapszik, hogy addigra státuszt meg vagyont szerez. De kérdezem én: itt Magyarországon ez vajon a 30 éves férfiak hány százalékát érinti? Lakhatási válság van. Az ingatlanok ára úgy elszállt, hogy már teleszkóppal se látni őket. A fizetések ezzel szemben röhejesen alacsonyak. Nyilván vannak pénzes szakmák, amikkel ki lehet törni (mérnök, informatika stb.), de azért ez a férfiaknak csak egy kis szelete. A többség ott tart 30 felett is, hogy - hacsak nem örököl vagy kap a családtól egy lakást - akkor bizony vagy marad a szülőkkel élés (ami automatikusan kizáró ok ilyen korban már a nőknél), vagy az albérletrabszolgaság. Szóval az anyagiak tekintetében egyáltalán nem biztos, hogy lesz olyan fejlődés, ami miatt jobban kellene az illető a nőknek.
A másik kérdés a külső. Mert ugye ezt is szokták mondani, hogy a férfi érik meg olyan mint a bor stb. De azért én ebben sem vagyok olyan biztos. 30 fölött látom, hogy sokaknál megjelenik a pocakosodás, a kopaszodás, a toka, a ráncosodás, a hanyatlás. Nyilván sokaknál meg pozitív irányba változik a külső, de sokaknál viszont negatívba.
Aztán ott vannak még a fiatalkori sérelmek. Ha te nem csajoztad ki magad fiatalkorodban, akkor biztos, hogy vannak pszichés károsodásaid, amik megint csak nem fognak jót tenni a nőknél való eredményeidben.
Szóval nagyon egyénfüggő ez, hogy ki mennyire változik és mennyire lesz sikeres.
33: Inkább így összegezném a dolgot:
2020 előtt: Borzalmas párkapcsolati élet csalódásokkal visszautasításokkal, 1.5 éves kihagyásokkal és sokszor a nőkkel szembeni elvárásaim drasztikus csökkentésével. Tipikusan nem az a szexuális élet, amit hosszú távon egy férfi élni akar.
2020 második felétől: Semmi, nincs szexuális életem.
42:"marad a szülőkkel élés (ami automatikusan kizáró ok ilyen korban már a nőknél)" .
Az egzisztencia megteremtése közös feladat kellene hogy legyen, vagy ha már hasonlítgatunk, legyünk korrektek: nem hinném,hogy nőknél jobb az arány a lakhatást illetően, és itt persze arra gondolok,amit saját erőből ért el, nem külső segítséggel
Biztos, hogy nem az egzisztencia az oka. Az összes egyedülálló férfi ismerősömnek (30-34 év) van saját, HITELMENTES háza/lakása.
A fiatalabb, albérletes kollégák pedig nyakra-főre házasodnak...
Nekem is van lakásom (igaz még nem mentes, azt jövőre tervezem végtörleszteni), 34 vagyok, és már 6 éve semmi a társkeresés terén. Akár én is az ismerősöd lehetek :D
#25 és #45 vagyok:
Közben eszembe jutott, hogy van nekem egy ritkán látott uncsitesóm is. Majdnem 2 méter magas, sportos, 16-30 éves korában tipikusan az a hapsi volt, akitől a lányokat óva intették az anyukák. Ha akarta, hetente másik nőt szedett fel...
Aztán 30 körül benőtt a feje lágya, lányok helyett a munkára kezdett ráfeküdni. Ebben a pár évben max. pár randi jött össze. 34 éves korától (most 37) pedig semmi. A pletykák szerint egy elvált, 40es, gyerekes nővel járogat néha össze, de semmi komoly. Talán fel is adta.
(Needless to say, a saját lakás és nettó 1 misi nála is megvan).
#47-nek:
Épp tegnap írtam egy másik kérdéshez, hogy nekem is a 33 alatti, kb. 300 nő Face ismerősből 6 szingli (az okokat ott kifejtettem, hogy miért). Közülük 1 volt, akivel nincs gikszer, de lepattintott :')
Durvább: tegnap este mentem szórakozni, egy kollégának volt ott egy fiatal pár ismerőse (kb. 26 évesek voltak). Kérdeztem, hogy van-e szingli csaj ismerősük. Kapaszkodj, 2 db volt nekik, az egyik 25 éves, de már gusztustalanul kövér, a másik pedig egy 20 éves lányka. És ennyi.
Közben a helyszínen is az összes szép lány kannal volt.
Egyszerűen nem tudom, hogy mi a f.sz van, mert a korfa ezt nem indokolja. Ráadásul az se általános, hogy sokkal idősebb hapsikkal jönnek össze, 1 ilyen eset van az ismerősi körben Bár lehet, hogy regionális torzítás van és a városban (Db) több a hapsi (főleg ipar és IT van, a jogász csajok pedig instant "exportra" mennek Bp-re)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!