Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehezebb ismerkedni 30 fölött férfiként, mint 20 és 30 között?
Ha még sosem volt bnőd és szingli vagy, akkor 30 felett kimondottan még nehezebb lesz minden.
Ha lenne bnőd, esetleg házas lennél, akkor viszont a nők futnának utánad 30 felett, bepróbálkoznának a feleséged háta mögött is.
Látom, tapasztalom.
Röviden: 32 éves korig nincs gond, onnantól (33+) viszont valami csoda folytán láthatatlan lesz az ember a 30 alatti nőknek, 30 felett pedig sokkal kevesebb (és zömében kontraszelektált) nő van.
Én is 32 évesen gond nélkül szedtem fel diplomás instacicákat, most 34 évesen pedig egész nyáron lóf.sz se jött össze.
Nemrég volt ilyen kérdés, az okok jól le vannak írva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
,,Röviden: 32 éves korig nincs gond, onnantól (33+) viszont valami csoda folytán láthatatlan lesz az ember a 30 alatti nőknek, 30 felett pedig sokkal kevesebb (és zömében kontraszelektált) nő van."
Hú, mintha magamat látnám, kiírtam ide egy ugyanilyen kérdést 1 éve ha jól emlékszem. 30-31-32 évesen faltam a nőket, utolsó randim 33 évesen volt, 34 éves korom óta vagy 20 próbálkozás, mind visszautasítás. Varázsütésre nem kellek egy nőnek sem azóta, pedig nem kis 20 éveseknél próbálkoztam. 30 évesen megnéztek a nők, legalábbis minden 4. az utcán, most 38 évesen még egy sem, 100 ból 1 sem. Hihetetlen. Oké, öregedtem, meg kicsit ritkult a hajam, de nem vagyok vén trotty, plusz sportolok is. Egyszerűen rémisztő ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!