Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nehezebb ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehezebb ismerkedni 30 fölött férfiként, mint 20 és 30 között?

Figyelt kérdés
Lassan közeledek a 30 -as éveim felé és még sose volt barátnőm. Mi történik 30 fölött?

2022. aug. 16. 13:33
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
55%

Ha még sosem volt bnőd és szingli vagy, akkor 30 felett kimondottan még nehezebb lesz minden.

Ha lenne bnőd, esetleg házas lennél, akkor viszont a nők futnának utánad 30 felett, bepróbálkoznának a feleséged háta mögött is.

Látom, tapasztalom.

2022. aug. 16. 17:59
 22/57 anonim ***** válasza:
52%
Ez a jelenség azért van 21-es, mert általában a “jó fogás” férfiaknak van párja és más nő is jó halat akar kifogni. :)
2022. aug. 16. 18:08
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
22: tudom h ezt sokan így gondolják, és azért van....ennek ellenére ez egy durva általánosítás (nem feltétlenül jó pasi vki csak azért, mert megfogott egy bármilyen nőt 20-on évesen + nem feltétlenül saját hibájából szingli vki 30 felett, mondjuk jópár kapcsolattal a háta mögött).
2022. aug. 16. 18:19
 24/57 anonim ***** válasza:
“Jópár kapcsolattal a háta mögött.”-Itt a pont. De kérdezőnknek még sosem volt kapcsolata.
2022. aug. 16. 18:27
 25/57 anonim ***** válasza:
66%

Röviden: 32 éves korig nincs gond, onnantól (33+) viszont valami csoda folytán láthatatlan lesz az ember a 30 alatti nőknek, 30 felett pedig sokkal kevesebb (és zömében kontraszelektált) nő van.

Én is 32 évesen gond nélkül szedtem fel diplomás instacicákat, most 34 évesen pedig egész nyáron lóf.sz se jött össze.

Nemrég volt ilyen kérdés, az okok jól le vannak írva:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. aug. 16. 19:28
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő 25-30 között elkel, de legalábbis komoly kapcsolatban van.
2022. aug. 16. 20:32
 27/57 anonim ***** válasza:
76%
38 vagyok, belefáradtam már a sok nembe, meg van barátomba. Elég volt. Egyedül, de tisztességesen, méltósággal kell megöregedni. Csak ez a sok bacogatás nem kell a családtól, ismerősöktől, hogy közel a 40 hez és még nincs senkid?
2022. aug. 16. 20:34
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

,,Röviden: 32 éves korig nincs gond, onnantól (33+) viszont valami csoda folytán láthatatlan lesz az ember a 30 alatti nőknek, 30 felett pedig sokkal kevesebb (és zömében kontraszelektált) nő van."

Hú, mintha magamat látnám, kiírtam ide egy ugyanilyen kérdést 1 éve ha jól emlékszem. 30-31-32 évesen faltam a nőket, utolsó randim 33 évesen volt, 34 éves korom óta vagy 20 próbálkozás, mind visszautasítás. Varázsütésre nem kellek egy nőnek sem azóta, pedig nem kis 20 éveseknél próbálkoztam. 30 évesen megnéztek a nők, legalábbis minden 4. az utcán, most 38 évesen még egy sem, 100 ból 1 sem. Hihetetlen. Oké, öregedtem, meg kicsit ritkult a hajam, de nem vagyok vén trotty, plusz sportolok is. Egyszerűen rémisztő ez az egész.

2022. aug. 16. 20:38
 29/57 anonim ***** válasza:
24%
Kedves Kérdező és sorstársak! Nem szabad elcsüggedni! Egyre kevésbé kedvelem, de emlékeztetni szeretnék Puzsér egyik okosságára a témában: 30 fölött a punci értéke csökkenni kezd, a faszé emelkedni! Nemrég haverral voltam kirándulni, beültünk ebédelni. Befejeztem és bámultam kifelé a fejemből. A terasz előtt kézenfogva egy erős 40-es jó karban lévő nő a férjével. A nő konkrétam megbaszott a tekintetével! Ha ez valami üdülőben történik, lehet este már szobára megyünk! Soha nem tudod mit hoz az élet! Járj nyitott szemmel! Légy magabiztos! Tartsd karban magadat testben-lélekben!
2022. aug. 16. 21:03
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Azért durva h mennyien járunk 30 felettiek ugyanabban a cipőben (senkinek sem kellünk hirtelen, minden előzmény nélkül)
2022. aug. 16. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!