Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkben mekkora nettó fizetés meghallása esetén éled fel a pénz éhség?
600 nál kezd, de ténylegesen már a 700-800 az ami eléri azt a szintet.
Ha egy férfi 800 at megkeres akkor már igen jó parti lehet. Abból kijön minden ami kell.
Amit elvárok:
Egycsilliárd forint letéve, 3 szintes kúria és egy komornyik, aki apjaként gondját viseli a csávónak, és persze velem is elfogadó. Az ebédlőben elvárás a hosszú asztal.
Nem kötelező, de plusz:
Ha pávákat tenyészt, amik a birtokon kószálnak. Meg jó lenne, ha tudna biztosítani két lovat, amivel kimehetnénk a határba piknikezni és költeményeket szavalni egymásnak.
5-ös: ez nem mindenkire igaz. Az én párom jól keres (mielőtt jönne a komment, hogy pénzéhes rhibanc vagyok, elárulom, hogy ő is nettó 185-tel kezdte mikor összejöttünk) és ő például szeret engem elhalmozni, szeret nekem dolgokat venni. Egyszerűen ez is a szeretetnyelve, és nem sajnálja rám a pénzt. Bár tény, mikor nem keresett jól is ajándékozott nekem, csak nyilván akkor nem nagy dolgokat, de az a Bueno mindennél többet ért nekem akkor.
De egyébként én is ismerek olyant, aki elég jól keres és mégis gagyi dolgokat ad a feleségének ajándékba. Az elmúlt 3 karácsony ajándékai a következők voltak: telefontok, 5 pár zokni, váza.
#6: Tetszik, hogy ilyen ambíciózus vagy, főleg, hogy a másfél kilométeres asztalhoz legalább három kilométer széles ebédlő dukál. Gondolj bele abba a kúriába, aminek csak az ebédlője ekkora.
Viszont ebben az esetben a komornyiknak kell egy riksa, valamint az azt hajtó személy, hogy időben odaérhessen, ha szükség van rá. De amelyik férfi ezt sem tudja biztosítani, az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!