Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság, ami miatt egy férfit az összes nő ignorál?

Figyelt kérdés

Igen, rólam van szó. Mintha szellem lennék a nők szemében, vagy egy nem kívánatos személy. Nem tudom, mi okozhatja, erre próbálnék a segítségetekkel rájönni. Mert az egy dolog, hogy egy ideig nincs sikere valakinek, de hogy kerülje mindenki, mint a leprást...

Külsőleg bár se magas (171), se izmos nem vagyok (inkább vékony), amennyire tudok, adok magamra. Alkatomhoz illően öltözök (bár nem drágán, vagy feltűnően), nem vagyok büdös, fürdök rendszeresen, használok női orr alapján is jó illatú parfümöt, a fogaim bár nem egyenesek, de ápolom őket, ahogy házilag tudom. Átlagos vagyok, nincs semmi különösen vonzó, vagy taszító rajtam, belső nézetből, de segíthettek, mi lehet az, ami mégis...

Emberileg igyekszem mindenkihez normálisan állni, nem ítélkezni ismeretlenül, kezdeményező és nyitott vagyok, kommunikatív (néha túlságosan is), szívesen hallgatom a másikat. Szeretek adni, nekem az okozza a legnagyobb örömet, ha a másik félt boldoggá teszem. Vannak ugyan lelki nyomoraim, eléggé hajlok a depresszió felé, de ezeken a csalódások sem segítenek, valamint teszek ellene (járok szakemberhez, hobbizok, aktív életmódot élek, nem tespedek a sötét szobában). Valamint, amikor valamiben jól érzem magam, az önbizalomhiány is megszűnik. Sok, nálam rosszabb állapotban lévő férfinek is van párja az ismerőseim között, így ezt a részét sem igazán értem, mi lehet a zavaró. Ami még talán számít, hogy egyedül is egyre jobban érzem magam, nem gondolom kapcsolatfüggő piócának magam. De azért hiányzik a másik felem, nem tagadom...

Anyagilag ugyan nem keresem magam rommá, de simán el tudom látni magam (vagy ha lenne, a családom), ha valami necces, találok rá módot, hogy megteremtsem a rávalót (többet dolgozom, vagy bizniszelek). Nem vagyok agyonművelt, de ami érdekel, abban magabiztos tudást, rutint szereztem. Írni szerintem tudok, fogalmazni szintén, bunkózni nem szoktam, igyekszem minden helyzetben ember(i) maradni.

Elnézést a szóf*sásért, de nagyjából mindent leírtam, ami jellemez, jót, rosszat egyaránt. Köszönöm, ha segítetek!

31F

2022. aug. 14. 09:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Az, hogy a hiányérzetedre fókuszálsz, kérdező, szerintem az veled a baj.
2022. aug. 14. 12:54
 12/30 anonim ***** válasza:
Jobb a békesség, majd ha valaki akar tőlem valamit közli, amúgy meg elvagyok egyedül, ha meg elkezd taktikázgatni, akkor így járt.
2022. aug. 14. 13:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján tényleg nem lehet megállapítani, kell hozzá valami (pl beszelgetés screenshotja vagy fénykép), ami segítene...
2022. aug. 14. 14:11
 14/30 anonim ***** válasza:
31%
Ezért kellene olyan szolgáltatás, ahol a nők elmondanák részletesen a "problémás" férfiaknak, mi a gond velük. De ilyen szolgáltatás nincsen, a prostik meg nem fogják ezt elmondani, nem érdekük kritizálni a kuncsaftot.
2022. aug. 14. 16:24
 15/30 anonim ***** válasza:
34%

#14 általában egész egyszerűen a külső, csak az emberi hiúság miatt sokszor nem képesek maguknak beismerni, hogy szarul néznek ki. Szintekkel jobbnak hiszik magukat és nem értik, miért nem kellenek a nőknek.

Én egész csinos nő vagyok, formás vékony sportos, barátom szintén izmos jóképű. Szórakozóhelyen néha olyan pasik jönnek oda hozzám, akik jóindulattal sem nevezhetőek még átlagosnak sem, természetesen el szoktam hajtani őket (nem csak azért, mert barátom van). Na aztán ezek azok a pasik, akik idejönnek sírni, hogy nem kellenek a nőknek. De, kellenének, csak ne olyanoknál próbálkozzanak, akiknél esélyük sincs.

2022. aug. 14. 16:50
 16/30 A kérdező kommentje:
#14: na igen, soha, senki nem mondta el nekem, mi is velem valójában a gond. Csak eltűntek szó nélkül. Élőben meg kínosan kerülgettek.
2022. aug. 14. 16:51
 17/30 A kérdező kommentje:
#15: megint az előítéletek... És ezeket nem tudom megérteni, mert nagyon nem olyan vagyok, mint amilyennek itt tizensok hozzászóláson keresztül próbáltak beállítani. Tudom, mit tudok nyújtani és annál egy centivel sem várok el többet. Csak előre el vagyok ítélve, mert "a többi ilyen, te sem vagy különb, te sem értesz a nemből, adj lejjebb az igényekből..." Basszus, ennél lejjebb adnék, már a kecskékkel is kezdhetnék...
2022. aug. 14. 16:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kellene egy fórum vagy egy szolgáltatás stb. ahol a nők kifejezetten ezzel kapcsolatban adnának tanácsokat sikertelen férfiaknak. A prosti erre NEM megoldás, hiába jönnek itt sokan azzal, hogy menjünk prostihoz, a prosti nem lesz hozzánk őszinte, nem ez a dolga!...
2022. aug. 14. 16:59
 19/30 A kérdező kommentje:
#18: nem érdekük a számukra nem szimpatikusokon segíteni, amit teljességgel meg is értek. Én sem verem el felesleges dolgokra az időmet.
2022. aug. 14. 17:01
 20/30 anonim ***** válasza:
19-es válaszra: De, az valahol érdekük a nőknek, hogy csak a nekik tetsző pasik próbálkozzanak náluk, éppen ezért is kellene valahogy jelezniük a nekik nem tetsző férfiak felé, hogy nekik lejjebb kell adniuk az igényeket.
2022. aug. 14. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!