Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarhatja ez?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottunk egymással, mert a pasit zavarta nagyon az, hogy lakás hitelem van, és nem keresek annyira jól mint ő.

Nálam minden ki van számolva, és mindent át gondolok mire telik mire nem, és a pasit zavarta, hogyha strandra akar menni, vagy bárhova, akkor nem lehet csak úgy spontán menni, hanem meg kell tervezni, vagy hogy nem tehetek meg annyi mindent, mint ő mert neki nincs hitele, és más az anyagi helyzete.

Más pasi is így áll a dolgokhoz, hogy ennyire fontos neki hogy a másiknak, akivel ismerkedik, járogat, annak milyen az anyagi helyzete, vagy csak kifogtam egy ilyet? Kinek mik a tapasztalatai?

2022. júl. 29. 18:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes , ezen a fórumon a férfiak sírnak , hogy nem elég a nőknek a nettóik.

Rengeteg nettó feszült kérdés van.

Pl Nettó 500.000.000 elég egy Zimány Linda tipusu nőnek - nem vicc , keress rá

2022. júl. 29. 18:50
 2/20 A kérdező kommentje:

Jaj a pasik se különbek ...

Érdekli őket, hogy a nő, mennyiből tud meg élni mert nem szivesen hívják meg őket pl strandra vagy bármire mert mai árakat tekintve már semmi se olcsó.

2022. júl. 29. 18:52
 3/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha a pasit ez már most zavarja, örök neuralgikus pont lesz a kapcsolatban. Neked is az ő "léha" hozzáállása, de főleg neki a te "garasoskodásod".
2022. júl. 29. 18:55
 4/20 anonim ***** válasza:
40%

Ne legyen kettős mérce, így igazságos!

Ha férfiaktól van elvárás, akkor a nőktől is legyen!

2022. júl. 29. 18:56
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem eddig az osszes pasim mindent állt. Nincsenek rászorulva az en pénzemre valahogy.
2022. júl. 29. 19:04
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
A legutobbi azt is mondta hogy el akar tartani megad mindent(ott is sok a pénz).(csak ne dobjam ki, de kidobtam)
2022. júl. 29. 19:05
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

Aki nem volt sose szegény nem szokta meggondolni a kiadàsait neki alap h ha strandra akar menni akkor oda megy ha gyrost akar enni akkor megveszi...

Neki ez alap, természetes. . külön vilàg sajna.

2022. júl. 29. 19:06
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha nincs jogsid, lúzer vagy.

Ha később szerzel jogsit, furcsa vagy.

Ha nincs lakásod, lúzer vagy.

Ha a lakásod felújításra szorul, lusta vagy és szerencsétlen, amiért nem modern körülmények között élsz, hanem mondjuk egy lepukkant telepi környezetben.

Ha nincs autód, lúzer vagy.

Ha van, de csak egy húsz éves Swift, akkor is.

Ha nem fested magad, szürke vagy, ha igen, akkor plázacica.

Tulajdonképpen olyan világot élünk, ahol az anyagiak és a külsőségek dominálnak, és a fenti elvárások a nőkre is pontosan ugyanúgy ránehezednek, mint fordítva.

2022. júl. 29. 19:41
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom fel se ajánlja hogy ne szamolgass már, állom én.

Offos.

2022. júl. 29. 19:44
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Én vállalom hogy én sem engedhetném ezt meg magamnak. Vagyis egy strand még belefér, meg néha egy egy program. De pl minden hétvégén nem. Na itt jön képbe a párom. Én megmondtam neki hogy én ezeket nem tudnám finanszírozni. Ő meg hogy nem gond, mert úgyis Ő hív meg, meghívást meg nem illik visszautasítani. Ahogy ő mondja ő is lentről indult, tudja milyen számolni. Ő már megteheti hogy élvezze az életet, és én is az elete része vagyok.

Tudom hogy ez sokaknál kiveri a biztosítékot, és höbörög hogy olyan dolgokat élvezhetek amit saját magam nem tudnék megteremteni. Viszont azt tudom hogyha pl gyerekünk lesz akkor nem az lesz mint egy előbbi kérdésnél, hogy a férje még egy joghurtot sem vesz a gyereknek.

2022. júl. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!