Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarhatja a pasim egoját, hogy sokszor én jobban megoldok dolgokat mint ő?
Le fog lépni.
Ne csak ügyes legyél hanem okos is.
Ha olyan dologról van szó, amit elmagyarázás után neki is illene megjegyezni, akkor mutasd meg neki, kérdezd meg, hogy megértette-e, ha kell ismételd meg és legközelebb csinálja meg ő.
Igen, mint fentebb írták, nem minden férfi fenomén a műszaki dolgokban, ahogy nem minden nő konyhatündér. Kölcsönös megegyezés a kiút.
Az, hogy a pasid megorrol-e rád ezekért, nem tudhatjuk. Te ismered őt, döntsd el magadnak. Azt se hagyd, hogy kihasználjon, mert akkor Te szakítasz vele és nem fordítva.
Ffi.
A legelsőnek röviden, tömören igaza van. Hosszú távon ebből baj lehet, ha sérül az önbecsülése. Nálunk is ez a helyzet, és egy-két sértődés után rájöttem, okosan kell manipulálnom otthon a dolgainkat. Sokszor megkérem egy-két dologra, amit magamtól is meg tudnék tenni, de tudom, hogy azt ő is tudja, ezért úgy teszek, mint aki segítségre szorul, utána meg nem győzöm dicsérni, milyen ügyes. Ha valamiben szerencsétlenkedik, inkább elviccelem a szitut, és közösen megoldjuk, minthogy zsörtölődjek rajta. Gyakorlatilag úgy működök, mint egy fejlesztő pedagógus: motiválom, dicsérem, fejlesztem, az erősségeit kiemelem.
Egy férfi ismerősöm egyszer azt mondta: A férfiak nem szeretik az okos nőket, nem szeretik ha a nő okosabb náluk.
Biztos ez alól is van kivétel, vannak akik felnéznek a párjukra és büszkék rá, de csak akkor ha nem érzik magukat alulmaradva a kapcsolatban.
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, ott élvezte a pasi, de én egy idő után megszűntem férfiként tekinteni rá.
Mostani párom sok mindenhez ért, de mivel kénytelen voltam korábban én magam mindent (is) megtanulni megoldani, ezért elég sok mindennel elboldogulok én is. Ettől függetlenül inkább megkérem, hogy csinálja meg, vagy együtt csináljuk meg (imádunk amúgy együtt dolgozni, valahogy jól megy).
Így megmarad a férfi-női szerep jobban.
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, ott élvezte a pasi, de én egy idő után megszűntem férfiként tekinteni rá.
Mert aljas vagy, normális nő ilyet nem tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!