Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire zavarhatja a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarhatja a pasim egoját, hogy sokszor én jobban megoldok dolgokat mint ő?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak ügyesebb kezem van, sokszor én szerelek meg dolgokat vagy érzek rá valami kezelésére. Ha valami nincs meg általában én találom meg, a házimunkaban is jobb vagyok. A nettel, okos dolgokkal is jobban bánok, én intézek jegyeket, foglalásokat stb . Ő is mindent csinál amúgy a háztartásban, nem kritizálom, örülök, hogy segít. De félek, hogy ha több dologban jobb ügyesebb vagyok mint ő akkor elnyomva érzi magát stb. Férfiak voltatok már így? Vagy csak örültök, hogy megoldódik a dolog?
2020. szept. 4. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

Le fog lépni.

Ne csak ügyes legyél hanem okos is.

2020. szept. 4. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Figyeld vannak tök szerelési analfabéta férfiak, akik még komolyan, de full komolyan még egy égőt se tudnak becsavarni, nemhogy szerelni :D Nem mindenkinek van ehhez érzéke, ha neked jobban megy ez van szerintem elfogadja és nem érdekli, mert ő szerencsétlen benne és ennyi.
2020. szept. 4. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha olyan dologról van szó, amit elmagyarázás után neki is illene megjegyezni, akkor mutasd meg neki, kérdezd meg, hogy megértette-e, ha kell ismételd meg és legközelebb csinálja meg ő.

Igen, mint fentebb írták, nem minden férfi fenomén a műszaki dolgokban, ahogy nem minden nő konyhatündér. Kölcsönös megegyezés a kiút.

Az, hogy a pasid megorrol-e rád ezekért, nem tudhatjuk. Te ismered őt, döntsd el magadnak. Azt se hagyd, hogy kihasználjon, mert akkor Te szakítasz vele és nem fordítva.

Ffi.

2020. szept. 4. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Legyen néha olyan feladat, verseny, amiben ő a jobb, így kompenzálva van a dolog.
2020. szept. 4. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
semennyire, én jkobban szeretem ha a nőm mindenben jobb, mint én (jobban vezet, jobban old meg dolgokat, többet keres nálam). Mindig ilyen nőim voltak, csak ilyet akarok mindig. Szeretek egy nőre felnézni
2020. szept. 4. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem a vegen ugy emlekszik, hogy az o otlete volt, o csinalta, szoval jol jon ki sajat maga elott.
2020. szept. 5. 01:51
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

A legelsőnek röviden, tömören igaza van. Hosszú távon ebből baj lehet, ha sérül az önbecsülése. Nálunk is ez a helyzet, és egy-két sértődés után rájöttem, okosan kell manipulálnom otthon a dolgainkat. Sokszor megkérem egy-két dologra, amit magamtól is meg tudnék tenni, de tudom, hogy azt ő is tudja, ezért úgy teszek, mint aki segítségre szorul, utána meg nem győzöm dicsérni, milyen ügyes. Ha valamiben szerencsétlenkedik, inkább elviccelem a szitut, és közösen megoldjuk, minthogy zsörtölődjek rajta. Gyakorlatilag úgy működök, mint egy fejlesztő pedagógus: motiválom, dicsérem, fejlesztem, az erősségeit kiemelem.

Egy férfi ismerősöm egyszer azt mondta: A férfiak nem szeretik az okos nőket, nem szeretik ha a nő okosabb náluk.

Biztos ez alól is van kivétel, vannak akik felnéznek a párjukra és büszkék rá, de csak akkor ha nem érzik magukat alulmaradva a kapcsolatban.

2020. szept. 5. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, ott élvezte a pasi, de én egy idő után megszűntem férfiként tekinteni rá.

Mostani párom sok mindenhez ért, de mivel kénytelen voltam korábban én magam mindent (is) megtanulni megoldani, ezért elég sok mindennel elboldogulok én is. Ettől függetlenül inkább megkérem, hogy csinálja meg, vagy együtt csináljuk meg (imádunk amúgy együtt dolgozni, valahogy jól megy).

Így megmarad a férfi-női szerep jobban.

2020. szept. 8. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, ott élvezte a pasi, de én egy idő után megszűntem férfiként tekinteni rá.

Mert aljas vagy, normális nő ilyet nem tesz.

2020. szept. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!