Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha reggel mindig meztelen vagyok? Zavarhatja vagy nem? Ti miben vagytok olyankor?
Mikor elmegyek zuhanyozni utána is csak bugyit veszek fel és melltartót, mikor indulunk dolgozni előtte kb 10 perccel öltözök fel. Barátomon mindig van nadrág felső is.
Meg csak 2 hónapja költöztunk össze
21n
Valszeg o azert oltozik fel mert ugy erzi jol magat, te meg azert nem, mert te meg ugy.
Engem amugy zavarna, hogy melltarto van rajtad reggel, mert csak bugyiban sokkal szexibb egy lany:) Viccet felreteve:
1. Ha zavarna, akkor vagy szolna, vagy telleg ugyanugy nem tud kommunikalni ahogy te sem.
2. Kerdezd meg tole: Jozsikam, nem zavar teged, hogy reggelente bugyi melltartoban vagyok?
Valamelyik nap az asszonyon csak vastag zokni volt reggel tusolás után, mert hideg a kőpadló.
Mondjuk előtte volt nem sokkal egy kis örömködés... :)
Én imádnám ha az én párom állna így hozzá :)
Én alsóban alszok, abban is vagyok egészen munkába indulásig, ha hideg van, akkor egy köntösbe belebújok.
Ő pizsamában van, abban is alszik, mert fázós típus nagyon.
Pedig jó lenne ha félmeztelenül, vagy akár teljesen pucéran rohangálnánk mindketten ilyenkor.
Ő 26n én 27f
Miért lenne baj, ha te így érzed jól magad, és ez őt nem zavarja.
Én meztelenül alszok, és ameddig nem kell kimozdulni otthonról addig általában meztelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!