Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság, ami miatt egy férfit az összes nő ignorál?

Figyelt kérdés

Igen, rólam van szó. Mintha szellem lennék a nők szemében, vagy egy nem kívánatos személy. Nem tudom, mi okozhatja, erre próbálnék a segítségetekkel rájönni. Mert az egy dolog, hogy egy ideig nincs sikere valakinek, de hogy kerülje mindenki, mint a leprást...

Külsőleg bár se magas (171), se izmos nem vagyok (inkább vékony), amennyire tudok, adok magamra. Alkatomhoz illően öltözök (bár nem drágán, vagy feltűnően), nem vagyok büdös, fürdök rendszeresen, használok női orr alapján is jó illatú parfümöt, a fogaim bár nem egyenesek, de ápolom őket, ahogy házilag tudom. Átlagos vagyok, nincs semmi különösen vonzó, vagy taszító rajtam, belső nézetből, de segíthettek, mi lehet az, ami mégis...

Emberileg igyekszem mindenkihez normálisan állni, nem ítélkezni ismeretlenül, kezdeményező és nyitott vagyok, kommunikatív (néha túlságosan is), szívesen hallgatom a másikat. Szeretek adni, nekem az okozza a legnagyobb örömet, ha a másik félt boldoggá teszem. Vannak ugyan lelki nyomoraim, eléggé hajlok a depresszió felé, de ezeken a csalódások sem segítenek, valamint teszek ellene (járok szakemberhez, hobbizok, aktív életmódot élek, nem tespedek a sötét szobában). Valamint, amikor valamiben jól érzem magam, az önbizalomhiány is megszűnik. Sok, nálam rosszabb állapotban lévő férfinek is van párja az ismerőseim között, így ezt a részét sem igazán értem, mi lehet a zavaró. Ami még talán számít, hogy egyedül is egyre jobban érzem magam, nem gondolom kapcsolatfüggő piócának magam. De azért hiányzik a másik felem, nem tagadom...

Anyagilag ugyan nem keresem magam rommá, de simán el tudom látni magam (vagy ha lenne, a családom), ha valami necces, találok rá módot, hogy megteremtsem a rávalót (többet dolgozom, vagy bizniszelek). Nem vagyok agyonművelt, de ami érdekel, abban magabiztos tudást, rutint szereztem. Írni szerintem tudok, fogalmazni szintén, bunkózni nem szoktam, igyekszem minden helyzetben ember(i) maradni.

Elnézést a szóf*sásért, de nagyjából mindent leírtam, ami jellemez, jót, rosszat egyaránt. Köszönöm, ha segítetek!

31F

2022. aug. 14. 09:12
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Adalék: ismerkedni online és élőben is szoktam, ha adja magát a lehetőség. A munkám ezt megkönnyíti, mégis azt tapasztalom, hogy senki nem vevő rám. Jól elszórakoznak a beszélgetés alatt, de tovább vinni senki sem szeretné.

Nők terén is csak azok az elvárásaim, amiket én is tudok nyújtani, nem választok felül, a számomra különlegeset keresem, lehet az egy hangszín, mosoly, szem. Ha megtetszik egy lényegesen szebb nő, inkább lebeszélem magam róla direkt, mintsem koppanjak. És mégis koppanok... :D

2022. aug. 14. 09:21
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz lesz elfogadnod, de rengeteg olyan dolog van ami miatt egy nő ignorálhat egy férfit és ezeknek a dolgoknak a java férfi szemmel is olyan, hogy azt kell gondolnom, hogy nagyon jól teszi.

"Vannak ugyan lelki nyomoraim, eléggé hajlok a depresszió felé, de ezeken a csalódások sem segítenek"

Ez például lehet egy oka annak, hogy ignorálnak, ha a másik nyakába zúdítod a depressziód az ismerkedésnél.

"ami jellemez, jót, rosszat egyaránt"

Nem különösebben írtál rosszat.

Nem hiszem, hogy ennyi alapján bárki kitalálja, hogy mi lehet a gond, de nem tűnsz egy lehetetlen esetnek.

2022. aug. 14. 09:37
 3/30 anonim ***** válasza:
80%

Add lejjebb a külsővel szemben tamasztott elvárásaidat!

Szívesen!

2022. aug. 14. 09:41
 4/30 A kérdező kommentje:

#2: egyáltalán nem zúdítom a másik nyakába, pont emiatt járok szakemberhez, hogy véletlen se fordulhasson elő. De vannak rosszabb napjaim, amikor látszik - kinek nincsenek?!

#3: akkor az első hozzászólásban lévő kiegészítést olvasd el légyszi még egyszer. Köszi! :)

2022. aug. 14. 09:49
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél be egy képet magadrol! Aztán tegyél be egy netes képet egy nőről aki szerinted hozzád illene!

Aztán mi meg írjuk mi a baj.

2022. aug. 14. 09:54
 6/30 anonim ***** válasza:
77%
A leírásban nagyon kevés rosszat írtál. 1001 dolog lehet a baj. Én azokat az embereket szoktam ignorálni, akik kínosan viselkednek tátsaságban és ők észre sem ceszik. Gáz a humoruk, gáz ahogyan előadják magukat, mégis nagyon erölködnek.
2022. aug. 14. 10:07
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján teljesen jónak tűnsz, de valóban nem írtál negatív dolgokat. Lehet nem látod magadban, mi meg csak tippelni tudunk, az meg nem sokat ér.

A leírtak alapján kellene társat találnod. Ha 31 évesen nem sikerült, akkor tényleg van egy oltári nagy bibi vagy az ismerkedési szokások, vagy a nem megfelelő nők iránti érdeklődés, vagy személyiség terén. Nem lehet, hogy hatalmas elvárásokat támasztasz, lehet nem tudatosan, ezt megérzik és azért nem jutsz előbbre?

2022. aug. 14. 10:09
 8/30 anonim ***** válasza:
19%

Eleg sokan vagyunk igy. Bar en erdekes vagyok nekik, de nem vonzo, igy friendzone-toltelekkent vegzem :)

38F incel

2022. aug. 14. 10:18
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vagy és vékony, ez nem a legvonzóbb férfi adottság. Kezdj el gyúrni. Arcra milyen vagy? Képeken milyennek látod magad? Egyedül élsz?
2022. aug. 14. 10:59
 10/30 anonim ***** válasza:
#8: ha tényleg az a baj az álladdal, amit korábban írtál, a mewing nevű gyakorlat rendszeres végzése valószínűleg rengeteget javítana a külsődön.
2022. aug. 14. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!