Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek nőt? El vagyok keseredve. F.
25 múltam.
Kisvárosnak csúfolt településen élek Tolnában.
Budapesten tanulok, levelezőn.
Intelligensnek gondolom magam, kinézetre közepesre, de a személyiségem kompenzál.
Azonban több éve semmi.
Neten próbálkozok, de chat stb felmenni sem érdemes.
Társkeresőket ajánlották, de nem tudom. Olvastam egy cikket a közelmúlban, ami ilyen leleplező volt. Ott írták, forrásokkal, weboldalakkal, hogy lényegében a magyar oldalak egy kézben vannak meg pénzlehúzás stb.
Tinder szóba sem jön.
Nézzél meg pár incel TV és incel TV videót, aztán menj a harmadik világba. Ne kövesd el azt a hibát, amit én.. azaz én rászoktam a sörre meg a cigarettára a helyzetem miatt, miközben 1.5 éven át néztem az incel videókat a youtube -on.
Tehát a lényeg, hogy a társadalmat nem tudod megváltoztatni. Keress pénzt és amint van elég, menj ki mondjuk Afrikába.
gondoltam nem kapok értelmes válaszokat.
Menj ki te Afrikába.
Másik kérdésem alatt válasz:
"A kérdés hatására én is kipróbáltam a Tinder passportot kíváncsiságból, Lagosba raktam magam.
Behúztam pár európai szemmel is szép csajt, aztán most most csak nézek, hogy írjak-e egy vékony (rés van a combjai között), de hatalmas mellű (majdnem mint a feje) 25 éves csajnak, ráadásul multinál pénzügyi elemző :'D"
Elment már a hajó. 25 éves vagy és évek óta semmi?
Valami nem stimmel veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!