Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El vagyok keseredve mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok keseredve mert nem lesz soha barátnőm?

Figyelt kérdés
Ez a helyzet. Itt vagyok 30-on túl, jövőre már krisztusi korban, de sosem volt barátnőm. Hiába próbálkoztam. Sosem kellettem egy nőnek sem. Lenéztek és ellenségesen viselkedtek velem. Sosem nyomultam, nem beszéltem csúnyán és bunkó módon velük. Normálisan, kulturáltan beszéltem. Néha megengedték, hogy egotuningnak használjanak. Belőlem csak a figyelem és a luholás kellett némelyiknek. Semmi más. Vagy esetleg barátkoztak velem és ha esetleg elkezdtem érezni akkor eldobtak. Így azt tanultam meg, hogy fájdalmas dolog szeretni és nem érdemes mert megbüntetnek érte. Ezért képtelen vagyok már barátnőt keresni. Nem bízok senkiben,és nem tudok vonzalmat érezni már senki iránt. Lehetetlenség hogy valaha is kelljek bárkinek is. Nagyon hiányzik a szeretet de nem tudok érte semmit tenni. Ez pont egy olyan dolog ami nagyon nem rajtam múlik, hiszen hiába hoznám le a csillagokat is valakinek ha ő ezt semmibe nézi és engem is... Tényleg nem tudok mit tenni úgy érzem. Mindig is csak a csalódás volt az enyém a párkeresésben így nem tudok már erről sem másként gondolkodni minthogy szeretni fáj és nem tudom ezt bevállalni. Hogyan éljem így az életem? A szeretet az szeretet. Semmivel sem.lehet pótolni. Nem adja ezt az érzést vissza semmilyen tevékenység amit a gondolataim elterelésére használnék. Bármit teszek folyton ott tátong bennem az űr ennek hiánya miatt... Keserű így élni. Hogy fogadjam el ha már egyszer nem tudok ellene tenni?
2020. dec. 31. 06:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Írj ki itt ilyen kérdést... Hát ha megszán valaki.

Regisztrálj olyan oldalakra, ahol ismerkedni lehet. Lépj be online clubbokba. Stb...

2020. dec. 31. 06:50
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
"Nem bízok senkiben,és nem tudok vonzalmat érezni már senki iránt." Akkor minek is akarsz barátnőt?
2020. dec. 31. 06:58
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Utaljak sirankozast
2020. dec. 31. 07:15
 4/16 anonim ***** válasza:
6%
De ezt veheted vg osszes emberere jo hobbi magyarkent nemzeti sportot uzni depibol
2020. dec. 31. 07:17
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos aki nem született jóképűnek és magasnak, annak ez a sorsa. Nézd a jó oldalát: senki nem szól bele az életedbe, és több pénzed marad.
2020. dec. 31. 07:25
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
#5azt irtad nem beszélsz csúnyán,hát most lebuktál.
2020. dec. 31. 07:58
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
#5 ja hogy egy nőgyűlölő kis mitugrász vagy? Így egyből tisztább a képlet. :)
2020. dec. 31. 09:15
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

7-es ez nagyon jó :DDDD

Amúgy gyúrd ki magad! Vegyél igényes ruhákat, less el az internetről stílus tippeket, járj el pszichológushoz (úgy látom nagoyn rádfér), önismereti csoportokba, táborokba aztán próbáld me újra!

2020. dec. 31. 09:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy gond van a külsőddel, egyszerűen nem ütöd meg a szintet, ezért nem jön össze semmi.

Az ilyen panaszkodó kérdések kiírása nem visz előre, csak a fikaáradat fog rád zúdulni tőled jobban kinéző emberektől, akiknek gördülékenyen megy a csajozás/pasizás.

Nincs más választásod ha nőt akarsz, minthogy lentebb teszed mércét.

Átlagos vagy afeletti nő soha az életben nem fog összejönni egy átlag alatti pasival.

2020. dec. 31. 10:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Igényesen öltözöm egyébként. Sok jó cuccom van. Sokszor szövetkabát sötét farmer bokacsizma kombó van rajtam. Lasocki ami nem kínai tehát látszik azon is hogy igényes lábbeli. Egyébként régen egyik kérdésemhez privátban küldtem képet azoknak akik kérték és megmondták hogy mi a képlet, azt mondták hogy 10/6 vagyok. Volt aki 10/10-et mondott. Ez a 6-os nem tudom mennyire jó értékelés, magyarra lefordítva mit takar. Egyébként a pszichológus engem annyira nem nyűgözött le. Próbáltam már de gyakorlatilag csak bólogatott de hasznos munkát nem végzett velem.
2020. dec. 31. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!