Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El vagyok keseredve mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok keseredve mert nem lesz soha barátnőm?

Figyelt kérdés
Ez a helyzet. Itt vagyok 30-on túl, jövőre már krisztusi korban, de sosem volt barátnőm. Hiába próbálkoztam. Sosem kellettem egy nőnek sem. Lenéztek és ellenségesen viselkedtek velem. Sosem nyomultam, nem beszéltem csúnyán és bunkó módon velük. Normálisan, kulturáltan beszéltem. Néha megengedték, hogy egotuningnak használjanak. Belőlem csak a figyelem és a luholás kellett némelyiknek. Semmi más. Vagy esetleg barátkoztak velem és ha esetleg elkezdtem érezni akkor eldobtak. Így azt tanultam meg, hogy fájdalmas dolog szeretni és nem érdemes mert megbüntetnek érte. Ezért képtelen vagyok már barátnőt keresni. Nem bízok senkiben,és nem tudok vonzalmat érezni már senki iránt. Lehetetlenség hogy valaha is kelljek bárkinek is. Nagyon hiányzik a szeretet de nem tudok érte semmit tenni. Ez pont egy olyan dolog ami nagyon nem rajtam múlik, hiszen hiába hoznám le a csillagokat is valakinek ha ő ezt semmibe nézi és engem is... Tényleg nem tudok mit tenni úgy érzem. Mindig is csak a csalódás volt az enyém a párkeresésben így nem tudok már erről sem másként gondolkodni minthogy szeretni fáj és nem tudom ezt bevállalni. Hogyan éljem így az életem? A szeretet az szeretet. Semmivel sem.lehet pótolni. Nem adja ezt az érzést vissza semmilyen tevékenység amit a gondolataim elterelésére használnék. Bármit teszek folyton ott tátong bennem az űr ennek hiánya miatt... Keserű így élni. Hogy fogadjam el ha már egyszer nem tudok ellene tenni?
2020. dec. 31. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10/6-os férfi csak a 10/2-3-as nőknek kell. Nekik is csak addig, amíg nem találnak egy jobb képűt.
2020. dec. 31. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:

10/6-az kb annyit jelent, hogy nem hányják el tőled maguk, de azért ha lehet, nem téged választanának.

Csak annál a nőnél van esélyed, aki legalább 8-at mond rád.

2020. dec. 31. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Dobj már nekünk is képet légyszi!
2020. dec. 31. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenekből lesz 40 es korukra a gyerek elrablók. Majd elrabolsz egy 12 éves kislányt és pincébe zárod.
2020. dec. 31. 12:50
 15/16 A kérdező kommentje:
14#. Most a saját jövőd ecseteled?
2020. dec. 31. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk am igy....

Azt kell megertened, hogy a nyugati tarsadalmakban a szex omlik a mediabol. Emiatt az a tevkepzet alakul ki, hogy mindenkinek van rendszeres szexualis elete. Viszont ez sajnos nem igy van. Jelenleg azt hiszed, hogy csak teged ver ezzel a sors, de nem. Rengeteg hozzad hasonlo ferfi van. Mint mondtak, nem vagy jokepu, sem gazdag, tehat igy jartal, mint meg sokan masok.

Inkabb nezd meg, hogy hogy teszik tonkre a nok a korodbeli ferfiakat, sokaknak hajlektalansag az osztalyresze egy "jol" sikerul valas utan. Te nem kellesz nekik, mert nincs mit toled elvenni.

36F incel

2020. dec. 31. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!