Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? A kérdés a volt barátnővel kapcsolatban van. Eléggé szívás a helyzet, így a segítségetek kéne, kicsit el vagyok keseredve és nem tudom, mit kéne tenni.
1 éve szakítottam a barátnőmmel, hívjuk Hajninak, aki külföldön él, együtt laktunk ott. A probléma az volt, hogy nagyon féltékenykedett, nekem itt dolgom volt MO-n és haza kellett jönnöm 3 hétre és nem azonnal repültem vissza hozzá. Aztán ő elképzelte azt, hogy nekem itt van valakim, és szakított velem, utána 1 nappal rá visszakönyörögte magát, majd megcsinálta még 2x. A 3nál azt mondtam, hogy akkor tényleg szakítsunk. Ez volt 2015 júl. Ő akart volna találkozni, még 3 hónappal később is, de én még haragudtam rá.
Azóta is csomót vele álmodok. Volt 1 rövidebb kapcsolatom, fejben mindig Hajnihoz hasonlítottam. Ugyanígy egyéjszakásoknál is, mindig az eszembe volt, hogy Hajnival mennyivel jobb volt.
Viszont Hajninak azóta barátja van, fél éve.
Érdekel a véleményetek!
Amikor vele álmodsz, akkor ugye nem a féltékeny hisztiről álmodsz?
Neki, ahogy látom a kapcsolat normális eleme, a rendszeres szakítás, majd újrakezdés.
Az új pasinál kb. kettőnél tarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!