Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm 2év után, egyszerűen elvagyok keseredve, mit csináljak? 30/F
Sportoljal,szedd rendbe a lakast. A kotodes kialakzlhat massal is es szerethet uganugy mas is. Ettol ne felj.
Csajozgass,aztan talasz vkit magadnak.
Van ilyen konyv,h visszaszerzem az exem,se szerintem hulyeseg visszakukazni a szemetet.
Hagyj időt magadnak! Normális, hogy el vagy keseredve.
Azzal csak jót tesz neked, hogy semmilyen formában nem tudod elérni és nem válaszol, ha most még nem is úgy látod.
Tanulnék a hibáimból és tovább állnék.
Mert tudom, hogy a maradék renomémat is elvesztem azzal, ha ennek ellenére próbálkozom nála.
Keress valamilyen elérhető célt: x kilométer lefutása, új zongaramű megatnulása, vagy bármi más. Ne legyen túl könnyű az elérése. Amíg ezen dolgozol, nem fogsz rá gondolni és amikor eléred, sikerélményed lesz.
A másik, hogy ne keseregj és nyávogj. Ez nem vonzó. Minél pozitívabb, boldogabb képet fessél magadról, hogy egy jó partnerkéne jelenj meg, akivel érdemes lenni. Ez visszahozhatja hozzád.
Ismerkedj meg a piros pirulával. Ideje felébredned a lázas álmokbol es illuziokbol.
Nem azért, de amiket leírtál magadról a viselkedésed zaklatasnak látszik. Persze, hogy betelt nála a pohár, úgy voltál vele, mint ha kis kedvenced lett volna, akit otthon tartasz, és nem viszed sétálni se. Elhiszem, hogy betelt nála a pohár.
Irod az sms-t nem válaszol, de csak írod az sms-t! Minek? El kéne fogadni, hogy külön utakon jártok.
Békén kéne hagyni!
El kéne kezdened foglalkozni önmagaddal, fejlesztgetni magadat, és kezdj el sportolni, mert az ilyen hülyeség saját magadnak lesz a legfárasztóbb, úgy őszintén.
Menj el horgászni, vagy mit tudom én, de ha már a barátnőd nem vitted sehova, akkor vidd már magad valahova, mert a négy fal között nem csoda hogy ilyen lett minden.
Megint különböző a helyzet, ha valaki azért van négy fal között, mert beteg, vagy mert segít a beteg hozzátartozójának, vagy mert tanul, és minél előbb el akarja kezdeni a vállalkozói létformáját, de az ilyen emberek a testmozgást házon belül is megoldják, és mikor már éreznek erőt hozzá, akkor fogják a kis hátsójukat és mennek sportolni, mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!