Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-on felül is meg lehet találni a társat? Aki 30-on felül találta meg, írhatna pozitív példát, sajnos mostanában nagyon el vagyok keseredve, amiatt, hogy nem találom a szerelmet.
Ha nő vagy jogos a félelmed, de tehetsz ellene.
Ha férfi vagy, moszt kezdődik az a korszak amikor újra 20 éves csajokat szedhetsz fel.
#4-nek akkor sem igaz, ha van (valamennyi) pénz...
Az itteniek jó része kamunak fogja hinni, de felső középosztálybeliként sem egyszerű. 30 éves koromra egy szerencsés eseménynek köszönhetően sikerült összeszedni annyi pénzt, amiből kijön egy új kertes ház, új kocsi, pár 10 misi maradt is. Emellett a nettó 1,0-1,2M/hó is megvan.
Csak ugyebár ezek nincsenek az emberre írva, max. a többedik randin kerülnek elő, de ha odáig eljutok, akkor már ezek nélkül is menne...
A másik, hogy a csajokat sem kell félteni.
Pl. ismerősök ismerőseként jött hozzám összeröffenésre egy dekoratív, késő 20-as csaj. Gondoltam, hogy most a sok szép dolog megfogja :) El is kezdett kérdezgetni a burkolatokról stb. Aztán kiderült, hogy szingliként épít egy családi házat, ami saccra többszáz misi...
Pár napja randiztam egy csajjal, most vett egy új BMW SUV-ot.
Pár hónapja Tinderen behúztam egy 11 évvel fiatalabb csajt, az hátha értékelni fog. Aztán kiderült, hogy fater multimilliárdos nagyvállalkozó.
Még pár éve gondoltam, hogy jobb nyílt lapokkal, összejöttem egy aranyásóval. Jó is volt, amíg képbe nem került egy nagyon pénzes vállalkozó, akivel félrek*rt...
Próbálkoztam még pár 25-30as, nem pénzes lánynál. Azok azt mondták, hogy öreg vagyok hozzájuk.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!