Ki tesztelt mostanában pozitívat?
Figyelt kérdés
Mik a tünetek? Milyen vitamint szedtek?2021. jan. 12. 11:33
2/46 anonim válasza:
Szia én is 😍😁 de még van 2 napom nem vártig.
3/46 anonim válasza:
2 vagyok nem figyeltem a kérdéseket
Reggeli émelygés az már befigyel, meg gombóc a torkomban, ez sajnos előző terhességnél végig volt, kellemetlen nagyon.Cici szurka is van. Trimeszter vitamint szedek.
4/46 anonim válasza:
Első vagyok! Elnézést későre vettem észre a kérdéseket. Tünetek:kb peteéréskor kezdett érzékeny lenni a mellem s azóta tart, hangulat ingadozás mondjuk addig is volt de most néha vet fel az ideg másik pillanatban bőgök valami butaság miatt. Vitamint egyenlőre csak azt amit eddig szedtem amikor el nem felejtem magnézium ,C vitamin, D vitamin.
5/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 😍 Nálam mellérzékenység, sok pisilés. Jó lenne ennyivel megúszni 😅 Kisfiamnál egy rémálom volt 6.héttőla a 12.hétig.
Mikor mentek dokihoz? Én most vagyok 4+5hetes, jövőhét szerdán gondoltam 😊
2021. jan. 12. 14:35
6/46 anonim válasza:
Febru@rba készülök 8 hetesen kb ha minden rendbe megy. 2 vagyok
7/46 anonim válasza:
Első! Én is 4+5 vagyok. Holnap fel hivom az orvos rendelőjét indőpontért s meg kérdem szerintük mikor menjek.
8/46 anonim válasza:
Én is!Szintén februárba készülök dokihoz :)
9/46 A kérdező kommentje:
Írjátok majd ha voltatok dokinál, én is írok majd 😊
2021. jan. 13. 19:27
10/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Van valami új tünet? :)
2021. jan. 17. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!