Ki tesztelt mostanában pozitívat?
Én is jöttem örömhírrel!Én is 8 hetes vagyok és minden rendben van vele!Annyira jó volt látni❤Még most is alig hiszem el!
8 as voltam.
Gratulálok lányok! Van már valaki jobban?
Illetve lenne még egy kérdésem. Védőnőhöz vinni kell valami papírt a kiskönyvhöz? Az én nődokim semmit nem adott..
Pedig valamit kellett volna hogy adjon. Amin szerepel hogy megállapította a terhességet, továbbá hogy szivhang van, és hogy hány cm az embrió. Meg, hogy javasolja a terhesvitamin és magnézium szedését, mikor vár vissza. Az enyémen ezek szerepelnek, meg persze az adataim ami a gépben szerepel. Ezzel a papírral elmentem a vedonohoz, ő ez alapján állította ki a kiskönyvet, és kiszámolta hogy szeptember 10.-én lenne a szülés várható időpontja :)
Meg leírta a védőnő, hogy mikor hívjam a kórházat a genetika miatt, vérvétel, házi orvosnál pedig EKG.
Súlymerest csinált, meg a tüneteket kérdezte. Elmondtam neki, hogy olyan hus undorom van, hogy 4hete nem ettem már húst, kb semmi nem megy le csak a medve sajtos kenyér meg a bake Rolls- abból is a pizzas. Nevetett, elkezdi általában a fiús mamik szoktak erre panaszkodni, hogy husundor van😅 sokat hanyok, reggelente emelygek, de amúgy minden okes, az egy éves kislanyom után szaladgalok szoval a napi torna megvan😂🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!