Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztelt mostanában pozitívat?

Ki tesztelt mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Mik a tünetek? Milyen vitamint szedtek?

2021. jan. 12. 11:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
2 vagyok, hogy egyszerübb legyen Timi. Utolsó 2 terhességemnél 3-4 hónapig alig híztam szerencsére, (mert amúgy nagyon tudok) a hányinger miatt, most nem igazán van, ma egyszer kétszer elkapott, de amúgy semmi bajom. Ilyenkor már pecsélgettem is amire progit kaptam most ez sincs remélem így is marad. Holnap megyek dokihoz, itthoni szívhang figyelővel már behalgattam ha minden igaz, őt hallottam.
2021. febr. 1. 19:31
 32/46 anonim ***** válasza:
30as vagyok, tegnap voltam orvosnál minden okes, 8hetes vagyok, van szivhang és 2cm a kis jövevény 😍
2021. febr. 3. 08:22
 33/46 anonim ***** válasza:

Én is jöttem örömhírrel!Én is 8 hetes vagyok és minden rendben van vele!Annyira jó volt látni❤Még most is alig hiszem el!

8 as voltam.

2021. febr. 5. 08:49
 34/46 A kérdező kommentje:

Gratulálok lányok! Van már valaki jobban?

Illetve lenne még egy kérdésem. Védőnőhöz vinni kell valami papírt a kiskönyvhöz? Az én nődokim semmit nem adott..

2021. febr. 11. 13:40
 35/46 anonim ***** válasza:
2 es vagyok nálam sajnos nem fejlődik, pénteken megyek vissza, hogy kiderüljön hogyan tovább, várunk a természetre vagy a doki műt.
2021. febr. 11. 16:08
 36/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom 2es :( Nem ver a szíve? Vagy mi a baj? Nincs már remény?
2021. febr. 11. 16:17
 37/46 anonim ***** válasza:
Nincs szívhang sem és 4.4mm 7h6n
2021. febr. 11. 16:59
 38/46 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy később fogant vagy valami? :(
2021. febr. 12. 09:35
 39/46 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Hétfőn műtéttel befejettük.
2021. febr. 12. 12:40
 40/46 anonim ***** válasza:

Pedig valamit kellett volna hogy adjon. Amin szerepel hogy megállapította a terhességet, továbbá hogy szivhang van, és hogy hány cm az embrió. Meg, hogy javasolja a terhesvitamin és magnézium szedését, mikor vár vissza. Az enyémen ezek szerepelnek, meg persze az adataim ami a gépben szerepel. Ezzel a papírral elmentem a vedonohoz, ő ez alapján állította ki a kiskönyvet, és kiszámolta hogy szeptember 10.-én lenne a szülés várható időpontja :)

Meg leírta a védőnő, hogy mikor hívjam a kórházat a genetika miatt, vérvétel, házi orvosnál pedig EKG.

Súlymerest csinált, meg a tüneteket kérdezte. Elmondtam neki, hogy olyan hus undorom van, hogy 4hete nem ettem már húst, kb semmi nem megy le csak a medve sajtos kenyér meg a bake Rolls- abból is a pizzas. Nevetett, elkezdi általában a fiús mamik szoktak erre panaszkodni, hogy husundor van😅 sokat hanyok, reggelente emelygek, de amúgy minden okes, az egy éves kislanyom után szaladgalok szoval a napi torna megvan😂🤷🏼‍♀️

2021. febr. 12. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!