Ki tesztelt mostanában pozitívat?
Sziasztok, én január elején teszteltem pozitívat, elmaradt a menszeszem, és február 2.-an megyek dokihoz!🙂
Nekem már hányinger van, és durván hus undor. Már pár napja rá se tudok nézni, meg a felvágottra sem..
Folsav és magnézium nalam a nyerő :)
Első kitartást akkor neked :)
12-és írd majd meg mi volt :)
Én nem bírtam ki, ma elmentem dokihoz, hogy jó helyen van e stb..
Igazából tudom fogantatás napját, 24 napja volt. Már láttuk a szívműködést, jó helyen van :) Magnéziumot kell többet szednem.
5+3hetes vagyok
Szia 2 vagyok nekem is fájdogál a torkom, párnapja gyerek is lázas, sajnos ez ilyen idő.
Gyömbért és szekfűszeget rágcsálok😁 hátha nem lázasodom be.
12es vagyok, nekem is taknyos az 1eves kislanyom :(
Korolottunk is mindenki beteg, nem is csodálkozom hogy elkapta, én is egy hónapja az voltam..
Én meg nem bírok enni csak olyan ételt ami tészta vagy sajt.. max zöldség vagy Sós rúd.. úgy látszik most is jó hanyos leszek 😅
2 vagyok
Utolsó két terhesség alatt a melegfront megviselt, olyankor nagyon hányingerem volt kb 14 hétig, remélem ezt, hogy most tél van, megúszom. Még a kávét is bírom, csak reggel nem tudok enni csak 11 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!