Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nőként miért szenvedés a társkeresés?
27 éves vagyok, egyedül élek albérletben Budapesten, sikeres vagyok a munkámban, építem a karrierem, és csinos is vagyok, még ha sokszor nem is hiszek magamban. Nagyon nehéz a társkeresés. Egy éve vagyok egyedülálló, a volt kapcsolatom eléggé megtört, az önbizalmam teljesen megreccsent. Azóta kudarcok tömkelege, csak szexet akaró, felszínes pasik, akik semmit sem mozgattak meg bennem. Egyszerűen azt érzem, hogy egy normális férfinak sem kellek, de még csak nem is találok ilyet... Tudom, hogy az önbizalomhiány egy eléggé taszító dolog, de ennyire? Igyekszem visszahozni magam a felszínre, de nagyon nehéz, egy örök körforgás, hiszen a sikertelen randik után csak még inkább magamba zuhanok.
Ki hogy mászott ki hasonló helyzetből?
8. Nem is kell foglalkozni vele, a tények azok tények, a te filléres ál-pozitív csöpögős tanácsaidtól majd bizonyára megváltozik a világ.
Várj, átgondolom: "Ne görcsölj rá, először is magadban tegyél rendet, aztán majd jönni fog magától,nyugi" Óóóó a francba! Hogy ez eddig senkinek sem jutott eszébe! Mond, ez más témáknál is működik? Mester! Mond hogy igen!
Sajnos úgy éreztem, megrekedt ez a kérdéskör annyiban, hogy magamnak bizonyítsak apró lépésekkel az élet minden területén, és azáltal kapok majd önbizalmat. Lehet én vártam túl sokat a pszichológustól, de úgy éreztem nem kapok elég mankót ahhoz, hogy dolgozzak az önbizalmamon magamtól.
Savanyú/megkeseredett vagy és ezt gyorsan leveszik a férfiak, ezért nem akarnak tőled komolyat.
Vagy nagyon rá vagy görcsölve, hogy neked most már férj meg gyerek kell, ami szintén taszító.
#10: "Amit elvárok a pasimtól, az mind bennem is megvan"
Hát igen, nehéz az élet a piramis csúcsán, kicsi a merítési lehetőség.
Egyébként ha karma szintjén akarnám leírni, ez volt az, amikor a nőknek visszanyalt a fagyi, mert nem volt elég az egyenjogúság, nekik az kellett volna, hogy átvegyék a férfiaktól az uralmat, ők küzdjék fel magukat a csúcsra.
Aztán rájöttek, hogy hoppá, "hova tűntek a férfiak?" Hát ott vannak alattad. ALATTAD, ahonnan te nem akarsz választani, mert alattvalóra nem tekintesz férfiként.
Míg a férfi azért küzdötte fel magát, hogy védelmezhessen egy nőt, hogy gondoskodhasson a nőről és a leendő gyereiről, hogy megossza az erőforrásait a HŰSÉGES szerelmével, aki VISZONTSZERETI őt, nem csak ugródeszkának használja.
Mert mit vársz? Mormoljak varázsigéket, égett csirkecsontok füstjeleiből olvassam ki pontról pontra hogyan tovább? Ha filléres,ha nem ennél többet nem tehetünk a kérdezőért, ezt csak ő tudja egyedül megoldani,hogy magába nézzen és pakolja helyre az önértékelését... És ezt kezdheti azzal,hogy az ilyen lefikázó kommenteket ignorálja.
pszichológus téma: nincs nekik se tuti receptjük, nekem pl. nem mondott semmi extrát, semmi újat, valahogy a személyisége, a kettőnk összhatása hoz ki jobb dolgokat belőlem, és hogy igen, a kicsi lépéseket meg is kellene csinálni :DD
Amúgy még a csoportos terápia jöhet jól, azt mondják, ahol több emberrel megismerkedhetsz, láthatod mások gondjait. Fogadjunk, tök sok olyan ismerősöd van, akinek nincs kapcsolata, de valamiért csak azt látod meg, akik látszólag boldog kapcsolatban vannak :)
na mind1, szóval nincs egy tökéletes recept, én mondjuk 2-3 edzés helyett elmegyek 4-5re. Nagyon sokat számítanak a hormonális változások az életmóddal. De tudom süket fülek, ha valaki nem akar foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!