Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni melegként az online platformokon kívül?
Elég rég óta próbálkozom már online megtalálni a társamat, vagy csak barátilag ismerkedni, de teljes kudarcba fullad minden alkalommal. A többség csak kalandot keres, van, aki csak teng leng, van, aki dickpic-kel indít és a sziamizu-nál megáll a tudomány. Őszintén szólva, kezdem feladni neha, hogy egy normális arcot nem találok ezeken a platformon és azt, akivel minőségi ismerettségre lehetne szert tenni, pedig nagyon vágynék rá. Én egy 22 éves normális, átlagos, helyesnek mondott srácnak tartom magam. A profilom is normálisan ki van töltve, kulturáltan írok a másiknak, ha írok, szóval nem értem, mi lehet a gond. Éppen ezért fordult meg a fejemben, hogy milyen alternatívák merülhetnek fel esetlegesen az ismerkedést illetőleg, akik pedig már megtalálták a párjukat, azok hol ismerkedtek meg?
Minden, építő és hasznos válasznak nagyon örülök :)
Hát sajnos elég korlátozottak a lehetőségek. Én is nagyon el voltam keseredve, aztán a Facebook-társkeresőn találtam a barátomra.
Meleg partykon tudsz még esetleg ismerkedni, illetve ismerősökön keresztül. Mondjuk egy baráti összejövetelre meghívja mindenki a saját barátait, aztán lehet másokkal találkozni.
Sajnos minden korosztályra áll, hogy nehéz ismerkednie.Főleg az online felületeken nehéz,mert átlépnek hamar egymáson az ismerkedők.
Sokan nincsenek tisztában mit szeretnének egyáltalán úgy általában . Akiknek már volt kapcsolatuk, azok sokszor hasonlítgatnak az exhez, vagy olyanokat szeretnének,mint azok voltak.Bár ez egy élő ismerkedésnél is probléma.
Sokan nem mondják el,ha van valami zavaró tény,valami extra.Illetve azt sem, hogy sokan a kapcsolatból nézegetnek kifelé, de még nem szakítottak.
Persze,aki értelmes,mint a kérdezőről is lejön a stílusa alapján, az szerencsével járhat,mert azért sok olyan van,aki nem a szex részét nézi középpontban, hanem társat szeretne.Ahhoz hosszabb ismerkedés kell.
Sokszor pedig a véletlen hoz társat,lehet éppen akkor, amikor már fel akarja adni az ember, vagy el van keseredve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!