Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kórházban lehet telefonozni?...

Kórházban lehet telefonozni? Elképzelhető hogy valaki olyan állapotban van egy kórházban, hogy csak addig jut el hogy online volt az adott platformon, de az üzenetekre már nem válaszolt?!

Figyelt kérdés
Van valakinek valami ötlete esetleg? Hogy lehet valaki úgy kórházban, hogy online volt az adott közösségi oldalon de már nem nyitotta meg az üzenetemet, odáig nem jutott el. Vajon mi történhetett?

2022. jún. 18. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Nem rosszból, de nem lehet hogy egyszerűen nincs kedve ilyenkor pont a Te üzeneteiddel foglalkozni?
2022. jún. 18. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Lehet. A héten volt egy műtétem, már itthon lábadozom. Végig messengeren tartottam a kapcsolatot a családdal, barátokkal. Mielőtt betoltak a műtőbe, még azt is megvárták, hogy elköszönjek és kikapcsoljam a telefont. Műtét után egyből visszakapcsoltam és megírtam mindenkinek, hogy túl vagyok rajta. De utána nem nagyon volt kedvem senkinek se írni, mert ahogy ment ki az érzéstelenító, egyre jobban fájt, illetve lett egy kis hőemelkedésem is. Másnap már jobban voltam, egész végig a telefont nyomkodtam. Se szobatárs, se tévé nem volt, így halálra untam volna nélküle. De telefonnal nagyon jól elvoltam. Lehet, hogy a te ismerősöd is így van. Van internete, ezért mutatja aktívnak, de nincs kedve, ereje válaszolni. Ha tudod a számát, próbáld meg felhívni.
2022. jún. 18. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
En szoktam
2023. febr. 9. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!