Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan 39 éves pasival találkozgatnál?
Eléggé zavar, hogy kevés szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van 39 évesen. Mert egyébként sportos, értelmes, figyelmes pasi vagyok.
Ha randira kerül a sor és rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt, akkor nem akarok erről hazudni vagy a nagy férfit eljátszani.
Megmondani viszont gáz. Jóval fiatalabb korosztály szintjén vagyok.
Jár valaki hasonló cipőben és szeretne tapasztalni?
Bp-en élek.
Alkalmi kapcsolatra nem vágyom, inkább rendszeres találkozásra vagy együtt lógni kötetlenül.
20
Nem akartam hencegő lenni, csak tényleg túlzottan provokatív volt, hogy 9-es annyit ír, hogy "nem akar szüzekkel bajlódni"
Amúgy megértelek.
Az én helyzetem nem változott, de már nem nyomaszt, hogy a koromhoz képest kevesebb tapasztalat. Erősödtem önismeretben és így kevésbé nyomaszt, hogy ki mit gondol és mit ítélkezik. Úgyis az számít, hogy hogyan nézel önmagadra.
Nem ülhetek fel a sok-sok ítélkező embernek.
"rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt"
Nem kell válaszolni, hanem kedvesen elbúcsúzni tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!