Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatlan 39 éves pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan 39 éves pasival találkozgatnál?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar, hogy kevés szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van 39 évesen. Mert egyébként sportos, értelmes, figyelmes pasi vagyok.

Ha randira kerül a sor és rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt, akkor nem akarok erről hazudni vagy a nagy férfit eljátszani.

Megmondani viszont gáz. Jóval fiatalabb korosztály szintjén vagyok.

Jár valaki hasonló cipőben és szeretne tapasztalni?

Bp-en élek.

Alkalmi kapcsolatra nem vágyom, inkább rendszeres találkozásra vagy együtt lógni kötetlenül.

2022. aug. 13. 11:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20

Nem akartam hencegő lenni, csak tényleg túlzottan provokatív volt, hogy 9-es annyit ír, hogy "nem akar szüzekkel bajlódni"

Amúgy megértelek.

Az én helyzetem nem változott, de már nem nyomaszt, hogy a koromhoz képest kevesebb tapasztalat. Erősödtem önismeretben és így kevésbé nyomaszt, hogy ki mit gondol és mit ítélkezik. Úgyis az számít, hogy hogyan nézel önmagadra.

Nem ülhetek fel a sok-sok ítélkező embernek.

2023. okt. 31. 18:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség ez a tapasztalat dolog. Mennyivel tapasztaltabb az, akinek mondjuk 20 évesen volt 2 barátnője, aztán 30 éves koráig semmi, mint mondjuk az, akinek 30 évesen van egy 1 éves kapcsolata? (csak hasamra ütöttem a számokkal, tetszőlegesen helyettesíthető). Szóval érted....
2023. okt. 31. 20:27
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

"rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt"

Nem kell válaszolni, hanem kedvesen elbúcsúzni tőle.

2023. nov. 1. 11:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy kövér, nem vagy lepukkanva és 50 nek nem nézel ki, van egy kis lakásod és normális vagy, akkor nem nagyon fogja a nőket ez a dolog érdekelni. Max azt kell mondani, hogy 4 éve nem voltál nővel, mert autó vagy lakáshitelt kellett fizetni és sok meló, akkor simán elnézhetik. Amelyik nőnek én tetszem 38 évesen, annak mind ezt mondtam, hogy 4 éve nem voltam senkivel. Mind a 3 nőtől az volt a reakció, hogy akkor itt lenne az ideje. Csak éppen én meg úgy vagyok vele, hogy akiket én akarok, ők engem nem, akik engem igen, azok nekem nem, márpedig mind a 3 ilyen nő (nem rondák, csak nincs meg bennük az a valami, mint exeimben, pl egyik éppen munkanélküli több éve, azt meg nem szeretem, max ha átmenetei a dolog).
2023. nov. 1. 14:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!