Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan 39 éves pasival találkozgatnál?
Eléggé zavar, hogy kevés szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van 39 évesen. Mert egyébként sportos, értelmes, figyelmes pasi vagyok.
Ha randira kerül a sor és rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt, akkor nem akarok erről hazudni vagy a nagy férfit eljátszani.
Megmondani viszont gáz. Jóval fiatalabb korosztály szintjén vagyok.
Jár valaki hasonló cipőben és szeretne tapasztalni?
Bp-en élek.
Alkalmi kapcsolatra nem vágyom, inkább rendszeres találkozásra vagy együtt lógni kötetlenül.
2-es
Kimaradt az életemből és ezt írtam is.
Egyszerűen sok az, hogy elváráslista van a többség fejében.
Szerintem agyonnyomja az ismerkedést.
Voltam már szerelmes párszor és tudok többet is nyújtani.
Megértelek, hogy ez kevés neked több kapcsolattal a hátad mögött és ha szeretnél megállapodni.
Ahogy más is írta, ebben az életkorban a legtöbb embernek már tervei vannak egy kapcsolattal, te viszont még a tapasztalatlanságodat próbálnád levetkőzni. Nemcsak szexuálisan, hanem fejben sem tartasz még ott, ahol egy 39 éves férfinak illene.
A hasonló korú, evált, enyhén kétségbeesett nők, vagy "szépséghibás" vénlányok közt keresgélhetnél, de ők sem együtt lógásra vágynak már közel 40 évesen.
6-os
Pontosan. Nem szeretnék becsapni mást és magamat és rabolni a másik idejét. Mint az oly sokan teszik.
A lógás szót hagyjuk is, eredetileg időtöltést írtam.
Biztos, hogy nem. Amellett, hogy öreg vagy hozzám, szüzekkel sem akarok bajlódni.
26n
9
Közel sem szűz :)
De köszi az őszinte választ.
A korral nem lehet mit tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!