Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan 39 éves pasival találkozgatnál?
Eléggé zavar, hogy kevés szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van 39 évesen. Mert egyébként sportos, értelmes, figyelmes pasi vagyok.
Ha randira kerül a sor és rákérdeznek a lányok, hogy mióta nincs kapcsolatom vagy mennyi volt, akkor nem akarok erről hazudni vagy a nagy férfit eljátszani.
Megmondani viszont gáz. Jóval fiatalabb korosztály szintjén vagyok.
Jár valaki hasonló cipőben és szeretne tapasztalni?
Bp-en élek.
Alkalmi kapcsolatra nem vágyom, inkább rendszeres találkozásra vagy együtt lógni kötetlenül.
40 évesen már komolyan kell venni a dolgokat és nem csak összejárogatni a 30
30+ os nőkkel, ha komolyan tervezni, család, együttélés.
Oké, összejövök egy 6-7 évvel fiatalabb nővel, próbálok megfelelni az elvárásainak és azt mutatni, hogy egy koromnak megfelelő férfi vagyok.
Egyébként 90%-ban az is vagyok.
Attól még becsapom. Vagy a maradék 10%-ot is elfogadja ilyennek.
Ez kompromisszumos helyzet így is, úgy is.
Kedves Kérdező,
nem az a baj, hogy tapasztalatlan vagy, hanem hogy azt hiszed, élhetsz úgy, mintha még a húszas éveidben járnál. A korodbeli, vagy akár a 10 évvel fiatalabb nők sem erre vágynak már, hanem normális, elkötelezett kapcsolatra egy elköteleződésre képes férfivel. Tehát a probléma ott van, hogy nem is nagyon akarsz felfejlődni a saját korodhoz, hanem még megmaradnál annál a szintnél, ahol vagy. Ez egy felnőtt nőnek kevés lesz, a húszévesek pedig nem rád vágynak. Itt mennek el az elvárások egymás mellett.
15! Én is azt tapasztalom, hogy én aki kb. úgy élek mint a kérdező inkább irigységet váltok ki a családosokból és éppen azért mondjuk úgy szólnak le, mert nekik folyton kötelességeik vannak.
Tök fura, hogy sok nő miután kirepül a gyerek 50-55 évesen kezd el újra utazgatni meg "komolytalanul, felelőtlenül" élni, véletlen ez? Nem! Hanem a "megkomolyodó felelősségteljes" nő képe valójában egy maguknak gyártott vígasz.
Önmagában a tapasztalatlansággal semmi baj. Gyakorlás és összeszokás kérdése a jó szex.
Azt kell mondjam, abban sincs semmi különös ma már, ha 40 alatt még nem vagy elkötelezett és az dicséretes, ha nem csak az alkalmi szexet keresed ennyi idősen.
Viszont én a helyedben nem hangoztatnám, hanem szépen gyűjtögetném a tapasztalatot.
Aki szintén komoly kapcsolatot keres, az nem abból ítél majd meg, hogy első alkalommal nem fergeteges a szex.
Elég mocskolódó válaszok érkeztek eddig, persze a kérdező se semmi, egyfelől "messze nem szűz" ( menőzik ), másfelől meg "jaj én tapasztalatlan". Tehát vagy troll vagy az egyik állítás hamis.
De amúgy meg tudok rezonálni a helyzetével: 37F incel vagyok, nem tudok ismerkedni, a nők nem adnak esélyt, irreális elvárásaik vannak. Én magam amúgy pesti vagyok, 37, 184 magas 85 kg, van korrekt állásom, diplomám, lakásom, sportos vagyok, rendezett családból jövök. Miért nem kellek? Mert nem vagyok Top-Giga-Mega-Chad-PHDs-Svájci-Jogász-Bankár-Orvos....kb. ez a szint amit elvárnak tőlem a nők.
Esélytelen pedig jó lenne megállapodni.
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!