Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság nagyjából mi az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság nagyjából mi az az egzisztencia ami már egy átlag nõnek is szemet szúr és emiatt elkezd érdeklõdni a pasi iránt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 07:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező szerintem már írtál ki ilyesmi kérdést...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. aug. 13. 09:46
 12/29 anonim ***** válasza:
32%
Saját lakás, prémium autó. Havi 15 Misi kereset
2022. aug. 13. 10:06
 13/29 anonim ***** válasza:
71%

Ezekből a vergődésekből ki kéne már jönni.

Kezdjük azzal a kérdéssel, hogy kéne neked egy olyan nő akinek az a fontos hogy: _________________________? Egészítsd ki tetszőlegesen, 1milliós fizetéssel, 15 milliós autóval, akármivel.

Szerinted az téged szeretne vagy a kényelmet amit nyújtasz?

Ha a válsz, hogy nem ilyen nőre vágysz, akkor mit kell ezen görcsölni folyton? Ha meg igen, arra ott a rosszlanyok.

2022. aug. 13. 10:46
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Továbbra sem vagyok qrva. De köszi a feltételezést.
2022. aug. 13. 11:11
 15/29 anonim ***** válasza:
92%
Már megint egy burkoltan "minden nő aranyásó"-zós kérdés... Nem minden átlagos nő pénzéhes, és a többségük azért max. nagyon minimálisan nézi a pénzt (pl. tartós munkanélküli., Bp-n fizikai közmunkás stb. azért sojnál kizáró ok)... meg azért az sem mindegy, abból a fizuból hogyan él az illető. Kereshet valaki 500-at, ha abból elmegy a nagy része gyerektartásra és albérletre...
2022. aug. 13. 11:28
 16/29 anonim ***** válasza:
30%
15 ez de álszent duma! Hogy csak a kozmunkas meg a munkanélküli nem kívánatos a nőknek? Ezzel azt hazudva hogy egy hétköznapi Jóska 250-350 ezerrel meg rendben lenne? Mikor mindenki tudja hogy egyszerű melós senkinek nem kell 400 ezerrel se már.
2022. aug. 13. 11:32
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
17: azért rengeteg egyszerű melósnak van nője, nekem meg volt minimálbéres párom is több évig, és nem a pénz volt a szakítás oka. Akinek nem sikerült nőt szereznie, ott sosem csak a pénz a gond - ált. a személyiség, az ismerkedés stílusa, vagy az, hogy milyen típusú nőkre hajt (meg esetleg ha tényleg Quasimodo jelleggel ocsmány).
2022. aug. 13. 11:50
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
A pénz miatt soha nem fognak a PASI iránt érdeklődni, ezt nem értitek meg. Ha valakit a pénzed érdekel, annak soha nem fogsz kelleni.
2022. aug. 13. 14:43
 19/29 anonim ***** válasza:
38%
#19 Önmagadért soha egy nő sem fog szeretni. Vagy a pénzedet szeretik, vagy azt, ahogy kinézel. Szerintem egyik se jobb a másiknál.
2022. aug. 14. 08:54
 20/29 anonim ***** válasza:
55%

#20 Engem a feleségem önmagamért szeret ÉS tetszek neki külsőre is. Először is netes beszélgetés alapján odavolt értem, aztán kiderült, hogy élőben is ugyanúgy bejövök neki. Később az is kiderült, hogy kétszer annyit keres, mint én. De ez a része egyikünknél se befolyásolható.

Ismerősi körömből rengeteget tudnék mondani, ahol a nő elsősorban a belső értékeiért szereti a párját, és mellékesen tetszik is neki. De szerintem egy jó párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy vonzódjunk a párunkhoz, ezt a részét nem is értem. Mindegy. Van a nőknek egy része, aki a pénzre hajt, van aki a kinézetre és van aki a belső értékekre. Tapasztalataim alapján utóbbiból van több. Csak én a való életben tapasztaltam mindenféle nőnél, az olyanok, mint a 20as meg tinder-instagram világban.

2022. aug. 14. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!