Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság nagyjából mi az az egzisztencia ami már egy átlag nõnek is szemet szúr és emiatt elkezd érdeklõdni a pasi iránt?
Kérdező szerintem már írtál ki ilyesmi kérdést...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ezekből a vergődésekből ki kéne már jönni.
Kezdjük azzal a kérdéssel, hogy kéne neked egy olyan nő akinek az a fontos hogy: _________________________? Egészítsd ki tetszőlegesen, 1milliós fizetéssel, 15 milliós autóval, akármivel.
Szerinted az téged szeretne vagy a kényelmet amit nyújtasz?
Ha a válsz, hogy nem ilyen nőre vágysz, akkor mit kell ezen görcsölni folyton? Ha meg igen, arra ott a rosszlanyok.
#20 Engem a feleségem önmagamért szeret ÉS tetszek neki külsőre is. Először is netes beszélgetés alapján odavolt értem, aztán kiderült, hogy élőben is ugyanúgy bejövök neki. Később az is kiderült, hogy kétszer annyit keres, mint én. De ez a része egyikünknél se befolyásolható.
Ismerősi körömből rengeteget tudnék mondani, ahol a nő elsősorban a belső értékeiért szereti a párját, és mellékesen tetszik is neki. De szerintem egy jó párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy vonzódjunk a párunkhoz, ezt a részét nem is értem. Mindegy. Van a nőknek egy része, aki a pénzre hajt, van aki a kinézetre és van aki a belső értékekre. Tapasztalataim alapján utóbbiból van több. Csak én a való életben tapasztaltam mindenféle nőnél, az olyanok, mint a 20as meg tinder-instagram világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!