Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme kedvesen és tisztelettudóan bánni a nőkkel, ha ők úgyis a jóképű rosszfiúkra buknak, akik szinte bármit megtehetnek velük?

Figyelt kérdés

Már óvodáskortól kezdve úgy vagyunk nevelve, hogy a lányokhoz tapintatosan, gyengéden kell közelednünk, továbbá járjunk a kedvükre, finoman bókoljunk, udvaroljunk nekik, türelmesen figyeljük a jeleiket, semmi esetre se legyünk tolakodóak és akkor előbb-utóbb megtaláljuk a párunkat. A saját tapasztalataim alapján azonban egyre inkább meggyőződöm arról, hogy valójában nem ezen múlik a siker.

Az ismeretségi körömbe tartozik néhány olyan srác, akiknek amióta ismerem őket sosem volt gondjuk a csajozással. Mindegyikük nagyon jóképű, tipikus maszkulin arcvonásokkal (keskeny, mélyen ülő szem, széles állkapocs, markáns áll) rendelkeznek. Alapvetően egyébként normálisak, el lehet velük beszélgetni, nincs gond a modorukkal, viszont volt alkalmam látni őket csajozás közben pár buliban: ilyenkor beképzeltek, fennhéjázóak lesznek, nagyzolnak, fölényeskednek. A nőkkel lekezelőek, szemtelenek, nyomulósak, tánc közben szinte azonnal megy a fogdosás, tapizás és a nők nemhogy nem botránkoznak meg, de egyenes imádják és büszkék arra, hogy kellethetik magukat.

Úgy érzem, hogy gyerekkorom óta hülyére vettek, amikor olyan szövegeket mondtak nekem, hogy "csak add önmagad", "a nőket nem megérteni, hanem csak szeretni kell" és az ehhez hasonló hasznosnak nem igazán mondható tanácsokat, miközben úgy tűnik, valójában a külső a legfontosabb és lényegében ezen múlik, hogy mennyire vagyok vonzó.

2022. aug. 10. 13:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Ismerem az ilyen "rendes, kedves" fiúkat.

Nyálasak, igazából nem kedvesek, hanem meghunyászkodóak, süt messziről a "bocs, hogy élek" mentalitás.

Egy magabiztos, tisztelettudó férfi pedig nagyon vonzó, főleg, ha tudja, mikor lehet kicsit lazább, mikor nem.

2022. aug. 10. 13:48
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy a kérdező bunkó is. Ha pl. élőben osztaná ezeket az elméleteit az összes nőre kiterjesztve, az bizonyos értelemben személyesen felém is egy vád, mivel nő vagyok. És innentől nekem bunkó paraszt, és nem a klasszikusan primitív, hanem a bolond fajtából.
2022. aug. 10. 13:49
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Abban igazad kell adjak, hogy nevelése félrement sok kisfiúnak. Nincs előttük férfipélda. Azt tanulják, hogy meghunyászkodó talpnyaló impotens pincsinek kell lenni. Aztán látják, hogy igény az a tradícionálisan férfias férfiakra van, akik nem csinálják tele a gatyájukat, ha nővel beszélnek.
2022. aug. 10. 13:51
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
A eosszfiuk pont hogy tudnak jol is bánni a nőkkel azert is tapadnak rajuk.
2022. aug. 10. 13:51
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Minden nővel tisztelettudó vagyok egészen addig, amíg nem él vissza ezzel. Amint visszaélést tapasztalok, az egyenjogúság elvét alkalmazom.
2022. aug. 10. 14:00
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

16

A tisztelet és az egyenjogúság mióta zárják ki egymást? XDDD

2022. aug. 10. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
48%

Nem zárják ki egymást, csak képtelen vagy olvasni a sorok között.

2022. aug. 10. 14:09
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

18

Vicces, ahogy rögtön támadsz egy kérdésre, amiben senki nem szólt rád egy rossz szót sem, de neked rögtön ki kell jelenteni valamit, hogy a másik ember mire "képtelen". Nem kicsit lehetsz ideggyenge, ha egy kérdés, és pár XD ennyire kiveri a biztosítékot.

Nem én írtam a 17-es választ, csak kiszúrta a szemem. Tipikus intetnetes frusztráció levezetés, ezért nem lehet normális diskurzusokat létrehozni, mert még akkor is ez a sértett egójú fszméregetés megy, amikor még el sem fajult a téma.

2022. aug. 10. 14:12
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

18

És ez a választ a tisztelet vagy az egyenjogúság égisze alatt írtad, kedves? :)

2022. aug. 10. 14:18
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
Tipikus kamu incel story megint.
2022. aug. 10. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!