Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek arról, ha egy férfi rátok ír ismeretlenül? Van értelme?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva, a szemelyes ismerkedes híve vagyok es nem is megy rosszul, de teljesen véletlenszerűen meglattam fb-n egy nonek a profiljat aki teljesen az idealom. Egy varosban elunk, de soha az eletben nem lattam meg szemelyesen, irjak neki szerintetek? es ha igen mit kene?
2022. júl. 9. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Semmi értelme. Arra jó, hogy megmutassam egy barátomnak, hogy "ez most mi szerinted? Ilyenek is csak velem történnek rendszeresen, hát hogyne..." és ennyi. Nekem ez baromira fárasztó már. Nemcsak azóta, mióta foglalt vagyok, előtte is az volt. Nem szeretem azokat az embereket, akik úgy érzik magukat, mint valami cukrászdában. Hogy látnak valamit, ami tetszik nekik és egyből ráindulnak, minden alap nélkül, csak azért, mert *ők* meg akarnak ismerni. Nem rólatok szól minden.
2022. júl. 9. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Egy próbát megér. Mi történhet? Maximum azt írja, hogy bocs' nem vagy az esetem, vagy foglalt vagyok stb. De ha meg se próbálod, akkor semennyi esélyed sincs.
2022. júl. 9. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Ha te vagy a kétszázezres Hugo Boss öltönyben, több százezres napszemüvegben a Riviérán az S osztályos Mercije előtt pózoló tinderjóska, akkor válaszolni fognak. Ha te vagy átlagbéla, akkor meg kiröhögnek, körbemutogatják az üzenetedet a barátnőiknek, hogy "pff, micsoda lúzer, hogy mert hozzám szólni?"
2022. júl. 9. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
#1 Ne rinyálj már annyit. Ti sírtok mindig, hogy a férfinak kell kezdeményezni, meg is tesszük.
2022. júl. 9. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Írj rá vmi frappáns, nem tolakodó szöveget. Az ilyenre minden normális nő válaszol valamit.
2022. júl. 9. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem látom, ha írnak általában - nem jelez a fb -, de ha látom, törlöm.
2022. júl. 9. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mertem sokáig. Van egy haverom,a gátlástalanság mintaképe. (Egy nő 2szer bánt el vele először egyedűl eldöntötte hogy kell nekik gyerek,majd megcsalta...) azóta ilyen. Ő ezzel szórakozik,minden nőre ráír facen aki kicsit is tetszik neki. Nőkre nézve übergáz,hogy mennyien válaszolnak neki,olyanok is akik kapcsolatban vannak.
2022. júl. 9. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szingli vagyok: Ha rám ír valaki én mindig elolvasom. Ha tetszik a szövege, akkor megnézem a profilját. Ha az is szimpi visszaírok, lett már belőle több is.

Párom van: Megírom, h köszönöm, de nem ismerkedem, mert kapcsolatban vagyok.

Ha nem szimpi, akkor mindig azt írom, hogy férjnél vagyok.

2022. júl. 9. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én biztosan örülnék, amennyiben normálisan írna az illető, de arra készülj fel, hogy a legtöbb nő nem szokott örülni/törli/vagy a barátnővel nevetgélnek majd rajtad.
2022. júl. 10. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!