Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme csajozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha a nőnek első ránézésre nem jössz be, akkor a fejeden is pöröghetsz, úgy se fog sikerülni. Ha meg bejössz a csajnak, akkor úgyis összejön veled, a randizgatás csak a formalitás miatt kell.
2022. jún. 26. 22:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
A jóképűeknek érdemes csajozniuk, a csúnyák csak magukat alázzák meg ezzel.
2022. jún. 26. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

"nőnek első ránézésre nem jössz be, akkor a fejeden is pöröghetsz"

Ez nem éppen igaz. Feleségem annó a kezdeti időben 3x pattintott le. Utólagosan elmondta, hogy azért én nyertem, mert nem adtam fel, nem sértődtem meg, nem picsogtam és hisztiztem mint a többi pasi akit szintén lekoptatott. emellett látta, hogy van életem rajta kívül is, nem futok utána mint egy kutyus.

Ja, meg velem el tudott beszélgetni órákat anélkül, hogy a szexről faggattam volna. A rajtam kívüli jelentkezői ezt nem írták 1 óránál tovább.

2022. jún. 26. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem véletlen akar minden nő kislány korában királylány lenni... Azért. Meg nők szeretik szivatni az embereket, mert megtehetik... Elég, ha megnézed, hogy bánnak egymással. Amúgy valóban csak formalitás az egész.
2022. jún. 26. 22:15
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

Sztem semmi, én egyáltalán nem csajozok

31N

2022. jún. 26. 22:15
 5/19 anonim ***** válasza:
26%

"...időben 3x pattintott le... nem adtam fel... nem futok utána..."

Itt komoly ellentmondások vannak.

2022. jún. 26. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

#5 nem értek veled egyet , mint ahogy a kérdezővel sem.

A nők tesztelik a ferfiakat - régen legalábbis erről volt szó

2022. jún. 26. 22:34
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
2! majd írd meg meddig fog ez tartani. Ennek a kérdésnek a linkjét is mentsd el, hogy alálinkelhesd. Ékes példaként szolgálva mennyire naív voltál.
2022. jún. 26. 22:37
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

7

Persze, mert minden normális ember arra vágyik, hogy az interneten, egy névtelen oldalon bizonyítson bármit is egy számára teljesen idegennek..(nem a 2-es voltam).

2022. jún. 26. 22:40
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Annyi, hogy előbb megtaláld akinek bejössz ÉS akar is tőled valamit, például kapcsolatot. Hisz nem elég ha tetszel valakinek, ha nem akar semmit.
2022. jún. 26. 22:42
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Főleg nem akar semmit..
2022. jún. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!