Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ismerkedni, ha roncsnak érzem magam?
Férfiként persze.
Én szerintem nincsen, engem úgysem érdemes megmenteni.
Férfiként csak akkor, ha jó külsejű vagy, akkor lehetsz egy elveszett heroinista is vagy egy börtönviselt ember, lesz jelentkező, aki meg akar majd javítani.
Ha átlagos vagy az alatti, akkor elvárják, hogy maximális magabiztos legyél, soha ne mutass gyengeséget.
Ha nő lennél a többségnek még imponálna is, hogy kis törékeny, elveszett kis angyalka vagy.
“Ha nő lennél a többségnek még imponálna is, hogy kis törékeny, elveszett kis angyalka vagy.“
Persze. Pont olyanoktól, mint itt az oldalon, akik így is halálba frusztrálják a nőket. :D
Ha meghalljuk h börtönben volt NYOMÓS okért+szerfüggő akkor már rohanunk is a másik irányba,merz az olyan komoly kapcsolatra/család alapításra nem jó,mert vszinű nem fog beletenni a közös kasszába,max még a te pénzedet is elviszi...
Azt eltudom képzelni h vannak olyanok akik egy éjszakára elmennek velük (de az mem én vagyok :D)
Kérdező, amúgy érdemes ismerkedned DE elsőnek tedd rendbe a magabiztosságod,mert az kell egy nőnek!
Meg amúgy is,ha nő vagy ha férfi ,ha magaddal nem vagy rendben akkor hogy várod el hogy a leendő párjelölted odalegyen érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!