Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél mi ez a magasságfétish...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél mi ez a magasságfétish még mindig?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam egy lánnyal Tinderről, és chaten tök jól kijöttünk. Viszont mikor élőbe meglátott, láttam rajta, hogy atom csalódott lett. Mikor megkérdeztem mi a baj, azt mondta, hogy egy törpe vagyok. (178cm) ő kb. 176cm volt. Jó, tényleg nem vagyok valami magas, de a törpét túlzásnak érzem. Neki meg ráadásul normális képe se volt fent.

Utána amúgy egész végig flegmázott és törpézett a találkán.

De én nem értem. Lehetek akármilyen csöves gyökér, ha 190cm lennék akkor úgyis mindenkit megkapnék?

2022. aug. 10. 07:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%

Ez kamu.

Nincs az a nő akkor egy randin nyíltan serteget hogy törpe vagy!

Én is törpe vagyok a nőknek 181 cm el , de ezt szemtől szemben sosem közlik.

2022. aug. 10. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
53%

Annyit jelent, hogy nincs náluk helyén a fontossági sorrend. Mindig azt szoktam az ilyen nőktől kérdezni:

- Az előző pasid olyan magas volt mint amit szeretnél?

- Igen.

- És mégsem működött? Lehet nem ez a legfontosabb?

Lehet ez fontos, sőt még azt is megértem, hogy ne legyen alacsonyabb. De ez a minimum +12-15 cm felszínes gondokozásra utal.

Ha egy férfi mondaná, hogy hány kiló legyen a csaj, meg egy állat lenne.

2022. aug. 10. 15:45
 23/25 VincentLaw ***** válasza:
100%

Kérdező és #21, ha a 178 és 181 cm-el törpék vagytok, akkor én nem tudom mi vagyok a 168cm-el :D

Nekem konkrét szám korlát nincs a lányoknál kilóra, mert a képek alapján látszik az összkép, viszont ha ki van írva mondjuk (általában nincs), hogy 162/65, ott már erős a sejtésem azzal kapcsolatban, hogy nem a vékonyabb lányok csoportját erősíti.

2022. aug. 10. 16:12
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

#23 - 22 vagyok

Persze, nekem sincs, de mégis nézem ezt. De nem úgy, hogy kitalálom hogy 65 és nem lehet 66, mert itt ezzel van a gond.

Egyéb figyelmeztető jelek: 1 kép van fent az is csak az arcról, nem látszik a test sehol, bő felsők, többen vannak a képen (akkor biztos a legrosszabb), kövér ujj. Ha valaha kövér volt, az nagyon sokáig látszik. Ezt azért mondom, mert a kövér embereknek a személyiségük is az, mindig mindegyik azt hiszi ha bármit mondasz neki, hogy bántod és ez tovább megmarad mint a kilók.

Filó off :D

2022. aug. 10. 16:16
 25/25 anonim ***** válasza:

Mivel a te magasságod tök átlagos, a nőé viszont Magyarországon rohadtul nem, neki kellett volna ezt az elején tisztázni, hogy “figyelj, én 176 cm vagyok és a nálam jóval magasabb pasikat szeretem”.

Nincs ezzel önmagában baj, csak a végletek (magas, alacsony, kövér, sovány stb) szépen vállalják az adottságaikat. Főleg azok, akiknek ez fontos szerepet játszik a párkeresésben. Írja ki már az elejére, hogy magas és magasakat keres, azt kész.

Sértegetni meg senkit nem oké, ha te törpe vagy, ennyi erővel ő meg colos zsiráf.

Azt mondjuk én sem értem, hogy minek pitiztél neki, hogy jaj beszélgessünk, miután így viselkedett. Ott kellett volna hagynod rögtön, főjön csak a saját levében.

2022. aug. 14. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!