Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak csak a gyenge,butuska nők kellenek?

Én kimondottan nem szeretem azoknak az embereknek a társaságát (nemtől függetlenül), akiket magamnál számottevően butábbnak tartok, így sem barátság, sem párkapcsolat nem jöhet szóba. Sajnos rossz tulajdonságom, de nagyon türelmetlen és ingerült tudok lenni azzal, aki nem képes átlátni azokat a hétköznapi összefüggéseket, amik számomra triviálisak.
Alkalmi, egyéjszakás esetén ez persze nem mindig derül ki, hiszen alapvetően nem azzal töltjük az időt, hogy Kierkegaard filozófiájának egzisztencializmusra gyakorolt hatását beszéljük ki, de tartós kapcsolat esetén nem tudnék olyannal együtt lenni, akit nem tartok intelligensnek (aminek persze semmi köze az iskolázottsághoz, tájékozottsághoz).
A gyengeséget nem tudom értelmezni ebben a kontextusban. Ha csak nem szélsőségekről van szó (nem testépítő, de nem is kell a segítségére sietnem, ha egy széket arrébb akar tolni), akkor nem releváns.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!