Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak csak a gyenge,but...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak csak a gyenge,butuska nők kellenek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 09:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Inkább legyen szelíd, visszafogott, mint egy erőszakos, uralkodó, férfias nő.
2022. aug. 8. 09:39
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
Az irányíto tipusoknak igen
2022. aug. 8. 09:43
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
Akik hierarchikus kapcsolatban önmaguk.azoknak ők a célpont.
2022. aug. 8. 09:43
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
Engem mindig is taszított, ha egy lány vagy nő butácska volt és nem éreztem, hogy megfelelő szellemi partnerem tudna lenni.
2022. aug. 8. 09:44
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Én kimondottan nem szeretem azoknak az embereknek a társaságát (nemtől függetlenül), akiket magamnál számottevően butábbnak tartok, így sem barátság, sem párkapcsolat nem jöhet szóba. Sajnos rossz tulajdonságom, de nagyon türelmetlen és ingerült tudok lenni azzal, aki nem képes átlátni azokat a hétköznapi összefüggéseket, amik számomra triviálisak.

Alkalmi, egyéjszakás esetén ez persze nem mindig derül ki, hiszen alapvetően nem azzal töltjük az időt, hogy Kierkegaard filozófiájának egzisztencializmusra gyakorolt hatását beszéljük ki, de tartós kapcsolat esetén nem tudnék olyannal együtt lenni, akit nem tartok intelligensnek (aminek persze semmi köze az iskolázottsághoz, tájékozottsághoz).

A gyengeséget nem tudom értelmezni ebben a kontextusban. Ha csak nem szélsőségekről van szó (nem testépítő, de nem is kell a segítségére sietnem, ha egy széket arrébb akar tolni), akkor nem releváns.

2022. aug. 8. 09:48
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nekem pont, hogy a domináns, erős nők tetszenek, de mivel ők, azaz a nők választanak, így én nem nyerhetek velük szemben...
2022. aug. 8. 09:50
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Isten ments a bajtól. Én értelmes lányt keresek, akivel mindent meg tudunk beszélni. Mert ha egy dolog van ami kikerget a világból, az az értetlen hisztizés.
2022. aug. 8. 09:52
 18/27 anonim ***** válasza:
20%
Ameddig meztelen pont nem érdekel az intelligencia hányadosa.
2022. aug. 8. 09:55
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Miért akarnék én 0-24ben veszekedni valakivel?
2022. aug. 8. 09:55
 20/27 anonim ***** válasza:
30%
Nem, mert nem jó ha FIDESZ szavazó
2022. aug. 8. 09:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!