Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek ezt a mesét?
Hogy itt csajok találkoztak bárkivel is?
Az itteni csajok mindegyike kamus.Volt párhoz szerencsém,elhúzzák a mézesmadzagot aztán eltünnek örökre..Persze ő szerintük a pasik a szemetek akiket nem lehet komolyan venni.

Ne legyél ilyen.. ;(
Akkor azt mond el, hogy mi a kedvenc ételed.

Kettővel személyesen találkoztam, többel online folytattuk.
Olyan 7-8-ra biztosan azt mondanám, hogy nem kamus, csak súlyosan lelki sérült, ennyire tökéletesen felépített troll azért nincs, mert ennyi idő meg ilyen koherencia már komoly érdeket kívánna. Az nem lehet érdek, hogy ingyen, unalmában, random pasikkal írogasson.
Ettől függetlenül épp a lelki sérültségük miatt nem lehet velük mit kezdeni, barátzóna hardcore szint, online formában.
Az a kettő meg... Még sok-sok évvel ezelőtt volt. Az egyik teljesen aszexuális volt, de szerintem Asperger-szindrómás is, jót beszélgettem vele, de még egy arcrapuszitól is szemmel láthatóan szorongott volna (hozzáteszem: olyan szituációban, ahol legalább háromszor úgy megsorozatgyilkolhattam volna, megerőszakolós nekrofíliával, hogy még a gyanú árnyéka sem vetült volna rám és a DNS-t sem kereste volna senki, mert abban az időben nem volt jellemző a GPS-es okostelefon sem), tehát ilyen kínos, szia-sziával köszöntünk el egymástól.
A másik meg azért nem jutott sehova, mert megjelent egy félceleb csaj, akitől összeszarni se volt időm, mert meglepően közvetlen és barátságos volt és sokat beszélgettünk, de pont ezért nem hazudtam nyíltan, csak olyan marketingesen kommunikáltam, amibe bármit bele lehet látni, aztán elvitt egy darabon a több tízmilliós autójával és az anyagi helyzeten felül még olyan problémák is voltak, hogy ő ilyen táncos, jógás csaj volt, de a nagyobb probléma, hogy az ő szemén, reakcióin is a friendzone jeleit láttam, mintsem a vonzalmat. Azt meg olyan nőkkel is már untam, akikkel söröztünk a Dunaparton, nem olyannal, aki hiába nem felvágós luxuscica, de olyan szinten van, hogy 7 számjegyű összeg elköltése a szürke hétköznapok történése, nekem meg akkor még a 10000-et sem érte el a napi fizetésem.
Más lett volna, ha Pumped Gabo külsővel rendelkezem és belém szerelmesedett volna, de csak emberileg voltam szimpatikus neki, de úgy se hagytam benne mély nyomot, így azzal ért véget, hogy amiket ő ajánlott, programokat az mind extra költséges lett volna és nem a luxus, hanem a szintje miatt, amiket meg én, az meg neki nem volt elég fancy, mivel az elegáns, táncos-jógás csaj volt, nem az a hétköznapi-közvetlen milliárdos lány.
Ez pedig 10+ év termése, több, mára már törölt, banolt regisztrációval.

#36: Metalány egy itteni operátor, olyan mint Tinderen azok az instamodellek, akik mindig jobbra húznak és ha te nem írsz rájuk, akkor ők írnak rád és pár rövid üzenetváltás után előkerül, hogy kövesd be őket twitchen, onlyfansen vagy rosszabb esetben valami afrikai domaines linkre kattints rá és milliomos leszel tőle.
A GYK-nak is haladnia kell a korral és köztudott, hogy nővel lehet a legjobban eladni mindent IS.

#39:
Ha nem tűnt volna fel, vannak önálló gondolataim. Arról nem én tehetek, hogy a sok nyomorult attól már megvadul az oldalon, hogy “nem: nő” felirat áll az okmányaimon.
Amúgy 1 db social media platformos oldalam van, ott is kevesebbet kóstál az ismerőseim száma, mint egy átlag mai hatodik osztályosé.
De te nyilván tudod. Aki itt nő, az csak bot/kamuprofil lehet. Akkor szólj róla Purple Pillnek is pls, hogy egy parókás férfivel él együtt, aki magát nőnek kiadva veri itt a billentyűzetet és a 90k-s gyakoris admin fizetésemből élünk…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!