Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek ezt a mesét?
Hogy itt csajok találkoztak bárkivel is?
Az itteni csajok mindegyike kamus.Volt párhoz szerencsém,elhúzzák a mézesmadzagot aztán eltünnek örökre..Persze ő szerintük a pasik a szemetek akiket nem lehet komolyan venni.

#7:
Ez így van, mondjuk nem minden esetben. Partnereim 50%-ra én írtam rá valami olyasmit, hogy “humoros :D” vagy hogy “jé, én azt hittem, hogy te is lány vagy :o”. Utóbbi esetben lassan 4 hónapja, hogy megkérdeztem a fiút, hogy szeretne-e kapcsolatot velem, mert nekem nagyon szimpatikus és eszméletlenül bejön.
#10-es nem tudom, miről beszél, lol.

#12:
Alapjáraton vicces lenne, de mivel partnerem is innen való, most annyira mégsem mókás a bolondozásod. Sosem volt ilyen, ne hergeld a népeket.

#14:
Nincs baj. Értékelem a jó viccet, de erre most nem vagyok vevő.

Leszel majd az én barátnőm is?

#18:
Nem, nem leszek az. Ha marad a partnerem (és reméljük, így lesz), akkor azért, mert lojális vagyok felé és nagyon szeretem. Ha nem marad, akkor pedig azért, mert idő lesz kiheverni, hogy nem lesz még egy ilyen barátom sokáig, mint ő.
Egyik opció esetén sem ajánlom a felkeresésemet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!