Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek ezt a mesét?
Figyelt kérdés
Hogy itt csajok találkoztak bárkivel is?
Az itteni csajok mindegyike kamus.Volt párhoz szerencsém,elhúzzák a mézesmadzagot aztán eltünnek örökre..Persze ő szerintük a pasik a szemetek akiket nem lehet komolyan venni.
2022. aug. 7. 21:56
1/40 Noren1989 

válasza:

Sőt, tapasztaltam is, Bercikém.
2/40 anonim 

válasza:

Én találkoztam pár éve innen valakivel. De nem volt pozitív élmény. Nem lett folytatás. Azóta valóban nem találkoztam senkivel, de nem is húztam senkit ezzel.
3/40 anonim 

válasza:

Nem találkoztam, de volt több is, akikkel sokat chateltem vagy telefonáltam, a favebookon ismerősök lettünk, volt olyan is aki ghostingolt. Tali nem lett, de nem sokon múlt.
4/40 anonim 

válasza:

Lett innen több ismerettségem. Ez egy nagy túlzás, hogy "mindenki kamus".
5/40 he84 

válasza:

Akkor ennyi erővel ugyanez igaz itt a férfiakra is. Hisz hogyha nők nem találkoztak innen férfival élőben, akkor férfiak se nőkkel, hisz ahhoz a nőknek is találkozniuk kéne az adott férfival. Én innen összesen 2 férfival talákoztam pár éve és az egyikükkel tartós sikerem lett a mai napig is.
6/40 anonim 

válasza:

Több férfivel is találkoztam innen - nem pusztán párkapcsolat alakítás céljából. Jelenleg is az oldalon megismert partneremmel élek kapcsolatban.
7/40 anonim 

válasza:

És akkor mi van? Egy hét alatt össze lehet rakni, hogy az üzenetet író pasik többsége válogatás nélkül minden nőre ráír, sokszor ugyanaz az üzenet megy el. Biztos nagyon igényes egy ilyen férfi, ki a bánat szeretne velük találkozni?
8/40 anonim 

válasza:

Én elhiszem, tapasztaltam is. Miért gondolod, hogy ez olyan lehetetlen dolog lenne?
9/40 he84 

válasza:

Ne haragudj 7-es válaszoló, de minden férfi ilyen, ne általánosíts. Én akivel már együtt vagyok, tehát az említett 2 férfi közül a 2. férfival, ő nem írt rá több nőre és nem kifejezetten párkapcsolati, nem szexuális céllal írt rám. Volt egy másik téma, mely válaszom alapján írt rám, beszélgettünk arról, meg aztán másról is, majd egyéb okokból akalult a dolog az én részemről is.
10/40 anonim 

válasza:

˛Én találkoztam a 6-ossal szex céljából :D Elég jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!