Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek ezt a mesét?
Hogy itt csajok találkoztak bárkivel is?
Az itteni csajok mindegyike kamus.Volt párhoz szerencsém,elhúzzák a mézesmadzagot aztán eltünnek örökre..Persze ő szerintük a pasik a szemetek akiket nem lehet komolyan venni.

Én tudok várni, ha itt leszel és nekem sem lesz barátnőm, akkor mindenképpen írok neked és adhatnánk magunknak egy találkozóra esélyt, meghívlak hambizni jó? :D

#20:
Felesleges. Egyedül érzem magam a legjobban, ami azt illeti. Vagyis így volt a partneremig. De ez Neki szól speciálisan, nemcsak annak, hogy “ő a mostani partner”. Neki. Senki másnak.
#21:
Ne legyél ilyen elkeseredett.

Szimpatikus vagy nekem, csak azért mondom. Nem vagyok elkeseredett, csak amúgy tuti egy 10/9 -es csaj vagy aki még jó fej is. Nem trollkodok most, komolyan mondom.

#23:
A médiaszemélyiségem szimpatikus. Élőben változna a rólam kialakított véleményed, mint bárki másról, akit online ismersz meg.
/Nem a barátnődnek kellene ilyeneket írnod? Tuti örülne neki./
Amúgy elég önbizalomhiányos vagyok, de az értékeimmel tisztába kerültem, mióta fiatal felnőtt vagyok. Átlagosnak tartom magam, a férfiaknak szoktam tetszeni, sőt eléggé meg szoktam dobni a partnereim libidóját is. Szerintem ez az alapvetően szexuális kisugárzásom miatt van (ami valóban az, pedig nekem marha alacsony a libidóm amúgy :D). Egyébiránt a genetikám jó, bár akut munkahelyi és félig-meddig feltérképezett hormonális gondok miatt most testileg és lelkileg sem vagyok a csúcson. Mindegy, majd leszek.

24
Nekem sajnos nincs barátnőm. Viszont most lett egy olyan érzésem mintha mi ismernènk egymast. Elég ismerős dolgot irtàl le.
Amúgy nekem abszolút szimpatikus vagy

#26:
Kizárt, anonim felhasználókkal nem beszélgetek innen és akikkel igen, azokat is megválogatom. Egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel aktívan tartom a kapcsolatot.

27 es
A kereszt neved kezdő betűjét kérlek áruld el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!