Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek ezt a mesét?

Figyelt kérdés

Hogy itt csajok találkoztak bárkivel is?

Az itteni csajok mindegyike kamus.Volt párhoz szerencsém,elhúzzák a mézesmadzagot aztán eltünnek örökre..Persze ő szerintük a pasik a szemetek akiket nem lehet komolyan venni.

2022. aug. 7. 21:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
21%

Én tudok várni, ha itt leszel és nekem sem lesz barátnőm, akkor mindenképpen írok neked és adhatnánk magunknak egy találkozóra esélyt, meghívlak hambizni jó? :D

2022. aug. 7. 23:14
 22/40 anonim ***** válasza:
73%

#20:

Felesleges. Egyedül érzem magam a legjobban, ami azt illeti. Vagyis így volt a partneremig. De ez Neki szól speciálisan, nemcsak annak, hogy “ő a mostani partner”. Neki. Senki másnak.

#21:

Ne legyél ilyen elkeseredett.

2022. aug. 7. 23:17
 23/40 anonim ***** válasza:
23%

Szimpatikus vagy nekem, csak azért mondom. Nem vagyok elkeseredett, csak amúgy tuti egy 10/9 -es csaj vagy aki még jó fej is. Nem trollkodok most, komolyan mondom.

2022. aug. 7. 23:21
 24/40 anonim ***** válasza:
50%

#23:

A médiaszemélyiségem szimpatikus. Élőben változna a rólam kialakított véleményed, mint bárki másról, akit online ismersz meg.

/Nem a barátnődnek kellene ilyeneket írnod? Tuti örülne neki./

Amúgy elég önbizalomhiányos vagyok, de az értékeimmel tisztába kerültem, mióta fiatal felnőtt vagyok. Átlagosnak tartom magam, a férfiaknak szoktam tetszeni, sőt eléggé meg szoktam dobni a partnereim libidóját is. Szerintem ez az alapvetően szexuális kisugárzásom miatt van (ami valóban az, pedig nekem marha alacsony a libidóm amúgy :D). Egyébiránt a genetikám jó, bár akut munkahelyi és félig-meddig feltérképezett hormonális gondok miatt most testileg és lelkileg sem vagyok a csúcson. Mindegy, majd leszek.

2022. aug. 7. 23:32
 25/40 anonim ***** válasza:
19%
A nők erősen komfortzónások.
2022. aug. 7. 23:33
 26/40 anonim ***** válasza:

24

Nekem sajnos nincs barátnőm. Viszont most lett egy olyan érzésem mintha mi ismernènk egymast. Elég ismerős dolgot irtàl le.

Amúgy nekem abszolút szimpatikus vagy

2022. aug. 7. 23:39
 27/40 anonim ***** válasza:

#26:

Kizárt, anonim felhasználókkal nem beszélgetek innen és akikkel igen, azokat is megválogatom. Egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel aktívan tartom a kapcsolatot.

2022. aug. 7. 23:44
 28/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem mennétek át privátba? Eddig tartott ki a popcorn!
2022. aug. 7. 23:49
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

27 es

A kereszt neved kezdő betűjét kérlek áruld el

2022. aug. 8. 00:04
 30/40 anonim ***** válasza:
58%

#29:

Nem.

2022. aug. 8. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!