Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen elvárásokat támasztanál egy Budapesten élő, 31 éves, egyedülálló, gyerekkel nem rendelkező férfival szemben?
Nalam ennyi az elvaras:
Legyen munkaja es szeresse
Legyen onnallo
Nem art ha van megtakaritasa
Auto lakas nalam nem szempont
Belsoleg legyen humoros kedves huseges nyitott szexualitasu, nyitott mindenre, kivancsi, optimista, neha romantikus
Tudjon kicserelni egy villanykorzet es imeas butort osszeszerelni helyesen 🤣
Kulsoleg: max 185cmagas aranyos testalkat, pocak belefer, huncut szemek, szeretem ha van haja a pasi ak es a szakall bajusz sem kizaro ok, a kopaszsag igen !
Ne dohanyozzom es tudjon mertekkel inni.
Küllem:
Legyen igényes, használjon jó parfümöt.
Jellem:
Ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni, és ami számomra a legfontosabb, hogy legyen érzelmi intelligenciája. És lehessen vele mély dolgokról beszélgetni, rendelkezzen normális értékrenddel.
Stílus:
Külsőleg legyen egy normális stílusa, semmi szélsőség (nem jönnek be a fura anime rajongók, vagy a fültágítós rockerek). Belsőleg pedig férfias stílusa legyen, ne legyen bunkó de legyen határozott, magabiztos.
Karrier:
Szinte mindegy.
Egzisztencia:
Ne éljen szülőkkel! Számomra az lelombozó. És értelmes dolgokra fordítsa a pénzét. És számomra az is plusz ha van autója. Még ha csak egy kicsi olcsó autó is, csak el tudjunk jutni A-ból B-be, ne busszal menjünk randikra. Bár ez rajtam is múlhat, úgyhogy ez nem olyan fontos.
Életcélok:
Nekem személy szerint nem életcélom a család, gyerekek, tehát nyilván olyan férfinak örülnék akinek szintén nem prioritás a gyerekvállalás. De ez egyén függő. Ne legyen olyan hobbija ami teljesen beszippantja (pl. videójáték) de azért jó ha van valami szenvedélye.
25/L
31 évesen lehet valaki a karrierje csúcsán :)
Elengedhetetlen dolgok leginkább jellemben, gondolkodásmódban, és életmódban vannak. Szerintem ha az rendben van, annyira nem is lehet rossz helyzetben a pasi anyagilag, mert a gondolkodásmód, motiváltság, intellektuális képességek birtokában nem lesz csóri. Nem fog olyan munkát végezni, amiből alig él meg. Ez nekem a gondolkodásmód részbe tartozik. Fontosak a szociális képességek; hogy miként bánik az emberekkel, miként kommunikál, mennyire tudja kifejezni magát, mennyire asszertív, empatikus, figyelmes, humoros, férfias, de nem egy nőgyűlölő f--sz, és nem is meghunyászkodó a kapcsolatban Ha igénytelen kinézetben, vagy a környezetével, lakásával kapcsolatban, az nekem nagyon nagy iksz.
Kocsi nem elvárás Nekem, ha Budapesten él valaki, van BKV, vagy szexi a bringás / egyéb eszközös életmód is. Szerintem se reális a saját lakás, az a valóság hogy a legtöbb fiatalnak nincs, de ne éljen a szüleivel. Irreális elvárás a saját lakás minden áron, de ha egy nő erre pályázik, hát gürizzen 500 másik társával 1-1 pasin. Ő dolga. Nem hiszem, hogy ez a legfontosabb szempont. Nekem fontos, hogy a másik szeresse a munkáját, vagy ha épp nem szereti, akkor ne nyafogjon évekig, akkor dolgozzon azon, hogy hamarosan más legyen a helyzet. 30 évesen azért egy felelősségteljes felnőtt embernek, ha épp nem történt nagy tragédia a közelmúltban, van megtakarítása, nem hónapról hónapra él, de ez is élettel kapcsolatos hozzáállásbeli kérdés. A sport, aktív életmód szexi. Nem érdekelnek léhűtők, drogosok, szenvedélybetegek. Az érdekel, hogy ő is komoly kapcsolatra vágyjon, nem fogok szórakozni fiúkákkal akik azt se tudják mi a szeretet :)
15 úgy van, ez alap! De! Elfelejtetted írni a saját bejárónőt és a személyisofört!
🤣🤣🤣
Ennyi agyatlan hülyét.
Legyen férfias (nem igazán tetszenek a szépfiúk), Nálam legyen magasabb (165 vagyok).
Tetszett már kicsit macis fefri is és volt szálkás is.
Nem kell márkás ruha, sztm felesleges pénz. Az erős parfüm se jön be. Alap igényesége legyen.
Anyagiak. Legyen fix munkája, amit ha lehet szeressen is. 350 400at keressen és tudja beosztani a pénzt.
Külön éljen és az autó előny, (de pl a BMW-s pasikat nem csípem, egy fos pénznyelő).
Évi egy nyaralás (jó Horvátország is) férjen bele. Szeretek élményfürdőbe is menni (Welnes nem izgat), étterembe és túrázni is (ami Nálam 30 km kb).
Előny a motor is, mert Én is motorozom és jó közös hobbi. De nem elvárás.
Érzelmi intelligenciája legyen. Törödő, figyelmes, támogató (nem anyagiakra gondolok! De ne legyen soher, Én se vagyok).
Hűséges.
Humorérzék, de ha kell vegye komolyan a dolgokat.
Jó ha azért vannak barátai, de ne legyen egy állandóan megy mer a haverok típus.
Van egy lányom, nyilván elkell fogadni (nem kell! Csak ha akar valamit).
Szerese az állatokat, fölleg a kutyákat.
Maga a végzettség nem igazán érdekel.
Komoly kapcsolat a cél, szóval ez legyen az egyik célja. Gyereket nem igazán akarok többet.
Ebbe az országba a mai világba ritka, aki lakást/házat tud venni. Fölleg segítség vagy örökség nélkül.
Jó, hogy Te tudsz még ha messzebb is van. Mondjuk Én max 20 km-re költöznék a városomtól.
Kicsit 1 millió környékén is lehet venni egész jókat. Budapesten sztm nem annyira szükséges, de pozitív ha amúgy szeretsz kirándulni pl.
Mindenki mást vár el.
N 30
Már többen pontokba szedve leírták amit én is tettem volna.
Röviden : legyen önálló, Bp ingatlan, autó szükséges. Külsőre nekem a magas és nagyon vekonyak tetszenek. A nagy izom az taszít. Bárki tudja emelgetni a vasakat. Aki viszont vékony az foglalkozik ezzel. Összeállítja az étrendjét és tudatosan érkezik. Az előbbre való nekem mint a gyurma típus.
Diploma elvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!